Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά την εγκυμοσύνη!

Η Κατερίνα Λάσπα επιβεβαιώνει ότι είναι στον 5ο μήνα τις εγκυμοσύνης της και μιλάει για το πως την βιώνει!

Η γνωστή παρουσιάστρια ζει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή κάθε γυναίκας, αφού σε 4 μήνες από τώρα θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Νεκτάριο Νικολόπουλο.

Το φύλλο του παιδιού δεν το γνωρίζει ακόμα αλλά θα το μάθει στο επόμενο υπερυχογράφημα που έχει προγραμματίσει καθώς θέλει πιο πολύ να ξέρει πως θα μοιάζει το μωρό της φυσιογνωμικά.

Το βάρος που έχει πάρει από την εγκυμοσύνη είναι τρία με τέσσερα κιλά, όπως δήλωσε η ίδια στην εκπομπή Πρωινή Μελέτη. Εδώ και δύο εβδομάδες έχει ξεκινήσει γυμναστική, σε λιγότερο έντονους ρυθμούς απ’ ότι παλαιότερα, σε συνδιασμό με διατροφή. 

Τα συμπτώματα όμως της λιγούρας που συνήθως εμφανίζονται στις εγκύους τα έχει και η δημοφιλής παρουσιάστρια. Η ίδια αποκαλύπτει πως πηγαίνει και τρώει κρυφά αυτά που θέλει γιατί νομίζει πως έτσι δεν την βλέπουν. “Σηκώνομαι από το  τραπέζι αλλά ξαναπεινάω”, χαρακτηριστικά δηλώνει η Κατερίνα Λάσπα.

Όσον αφορά τον σύντροφό της πιστεύει πως θα είναι υπέροχος πατέρας και θα φροντίζει το παιδί πιο πολύ κι από την ίδια. “Είαι σε μία κατάσταση που ύπταται, δεν περπατάει πια”, περιγράφει η παρουσιάστρια την χαρά του συντρόφου της.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι προτάσεις για τους υποψήφιους νονούς του μωρού αλλά δεν έχουν αποφασεί καθώς περιμένουν να γεννηθεί πρώτα το μωρό. Προτάσεις επίσης έχει δεχτεί η ξανθιά παρουσιάστρια και για την επιστροφή της την τηλεόραση, η οποία θα είναι στα άμεσα σχεδιά της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε