Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Επιτέλους μια κοινή εμφάνιση της P. Cruz και του J. Bardem!

Δες φωτογραφίες!

Οι ισπανικής καταγωγής ηθοποιοί, Penelope Cruz και Javier Bardem, είναι δυο άνθρωποι που προσπαθούν να κρατούν τα προσωπικά τους ζητήματα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μέχρι τώρα τα κατάφερναν καταπληκτικά. Μία κοινή λοιπόν, εμφάνιση του ζεύγους είναι κάτι εξαιρετικά ασυνήθιστο και φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην τραβήξει το ενδιαφέρον όσων βρίσκονταν γύρω τους.

Τα φλας άστραψαν και φώτισαν το χώρο, λοιπόν, όταν το ζευγάρι εμφανίστηκε στην οδό των άστρων στην Μαδρίτη (La Calle De Las Estrellas), όπου απέκτησε ο καθένας το δικό του αστέρι. Η 37χρονη Penelope φορούσε ένα λιτό, αλλά σικάτο, πορτοκαλί φόρεμα και παπούτσια Christian Louboutin και δεν άργησε να πάρει θέση μπροστά στο αστέρι της χαμογελώντας στους φωτογράφους…

Ο γοητευτικός σύζυγός της, βραβεύτηκε επίσης, στην ισπανική πρωτεύουσα, στην οποία έχουν αποκτήσει αστέρι μόνο 25 καλλιτέχνες! O Javier, λοιπόν, φορούσε ένα τζιν σε σκούρο χρώμα κι ένα μπλε πουκάμισο και η χαρά του απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό…

H Penelope, που πρόσφατα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, δήλωσε, όπως διαβάσαμε στην Daily Mail, πως ο γιος της, την βοήθησε να είναι λιγότερο εργασιομανής, καθώς κι ότι την έκανε να αλλάξει ρυθμούς ζωής και να βρει μία πιο ευτυχισμένη ισορροπία.

”Δεν αισθάνομαι ενοχές αν δεν εργαστώ τώρα. Πριν, όταν επέστρεφα από την Αμερική στο σπίτι μου στην Ισπανία, είχα ξεχάσει πώς είναι να κάνεις διακοπές, απλά να χαλαρώνεις στην παραλία. Κλειδονόμουν ακόμα και στην τουαλέτα με το Blackberry μου και κοιτούσα τα επαγγελματικής φύσεως emails Μου. Η οικογένειά μου το ήξερε αυτό και πάντα προσπαθούσε να μου κρύβει το τηλέφωνο”, δήλωσε η ίδια.

Επιπλέον, εξέφρασε πόσο πολύ τυχερή αισθάνεται, που κατάφερε να γίνει μία επιτυχημένη ηθοποιός, χάρη και στις ευκαιρίες που της δόθηκαν. ”Αισθάνομαι σαν να έχω κερδίσει το λαχείο! Ασκώ σαν επάγγελμα αυτό που αγαπώ και είμαι ευγνώμων για όλα αυτά τα πράγματα που έχω. Και ποτέ δεν ξεχνάω το γεγονός ότι το προνόμιο του να υπάρχει ένα πιάτο φαγητό μέσα στο σπίτι, δεν είναι κάτι φυσιολογικό και καθημερινό για όλο τον κόσμο”, υπογράμμισε.

Δες φωτογραφίες της εμφάνισης του ζευγαριού!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε