Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Εργασία και χαρά για την Ελένη Μενεγάκη!

Η όμορφη παρουσιάστρια βρίσκεται σε περιοδεία με την εκπομπή της και εκμεταλεύεται τον ελεύθερο χρόνο για να κάνει τα μπάνια της.

Ένας από τους σταθμούς του “Καφέ με την Ελένη” ήταν και η Θεσσαλονίκη όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star η παρουσιάστρια δεν ήταν μόνη. Στις βόλτες της στους δρόμους της συμπρωτεύουσας την συνόδευσε ο αγαπημένος της αδερφός Θοδωρής αλλά στην πόλη ήταν την ίδια ημέρα και ο Ματέο Παντζόπουλος.

Σύμφωνα με την  Real η Ελένη Μενεγάκη έμεινε στην προεδρική σουίτα του Macedonia Palace που ονομάζεται Φίλιππος Β’ και έχει όλες τις ανέσεις όπως jacuzzi και ιδιωτικό cinema. Στο ξενοδοχείο όμως βρισκόταν, σύμφωνα με την Reallife και ο Ματέο Παντζόπουλος παρόλο που δεν τον εντόπισε κανένα μάτι.

Το μεσημέρι της Τρίτης η βασίλισα της πρωινής ζώνης ταξίδεψε για την Χαλκιδική όπου την περίμεναν τα παιδιά της που είχαν φτάσει νωρίτερα με την νταντά τους και έπαιζαν στην παραλία. 

Η παρουσιάστρια έμεινε στο Porto Carras αποφεύγοντας τις πολλές εξόδους αφού προτίμησε να απολαύσει τα μπάνια της με τον αδερφό της Θοδωρή, να διαβάζει περιοδικά και να δοκιμάζει τις λιχουδιές που έφτιαχνε αποκλειστικά γα εκείνη ο σεφ του ξενοδοχείου. Στην συνέχεια, σύμφωνα με την εφημερίδα, συναντούσε τα παιδιά της και έκαναν βόλτες παίζοντας και γελώντας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε