Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Erifilli Nikolopoulou: Η νέα κολεξιόν, η έμπνευση και τα backstage! H δημιουργός μιλάει στο TlLIFE…

Erifilli Nikolopoulou: Η νέα κολεξιόν, η έμπνευση και τα backstage! H δημιουργός μιλάει στο TlLIFE…

H Erifilli μας παρουσιάζει τη συλλογή της και μιλάει για όλα όσα της έδωσαν έμπνευση. Μπες στο μαγικό κόσμο της υψηλής ραπτικής και απόλαυσε το ταξίδι…

Ένα κολάζ γεμάτο χρώμα, μετάξι, άρωμα ελληνισμού. Ένα ταξίδι με αερόστατο πάνω από ιδιαίτερους τόπους. Η καθαρότητα των βράχων μέσα στο χρόνο που γίνεται έμπνευση υψηλής ραπτικής, υψηλής αισθητικής. Η Erifilli Nikolopoulou μας ξεναγεί στην καινούρια της collection!

H Erifilli είναι από τις λίγες σχεδιάστριες υψηλής ραπτικής στην μικρή μας χώρα με ταλέντο και όραμα πίσω από κάθε της δημιουργία. Δίνει πάντα προσοχή στην λεπτομέρεια και στα υλικά και δεν σταματάει ποτέ να κερδίζει τις εντυπώσεις με τις δημιουργίες της. Μας μιλάει στο TLIFE για τη νέα της συλλογή, για τις ιδιαίτερες επιρροές της αλλά και όλα αυτά που κάνουν τα ρούχα της να αναβλύζουν  έντονη προσωπικότητα.

Για να δεις τις μαγικές κάρτες της μόδας κάνε “κλικ” εδώ.

Μίλησέ μας λίγο για το concept της φωτογράφησης;

Είναι ένα ταξίδι στην Καππαδοκία που ξεκινά. Θα έχει και συνέχεια. Το concept έχει να κάνει με την καθαρότητα των βράχων, το Ελληνικό πνεύμα αλλά και με τα αερόστατα που εκεί είναι μοναδικά, ήταν αυτό που υπερίσχυε στο concept.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε