Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ερωτευμένα ζευγάρια διασκεδάζουν στα μπουζούκια! Φωτογραφίες

Ερωτευμένα ζευγάρια διασκεδάζουν στα μπουζούκια! Φωτογραφίες

Το TLIFE έκανε μία βόλτα στην νυχτερινή Αθήνα και τους… τσάκωσε!

Τα ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz απολαμβάνουν όμορφες στιγμές στην αθηναϊκή νύχτα! Τo TLIFE έκανε μία μικρή βόλτα το βράδυ της Παρασκευής στα hot spot της διασκέδασης και τους «τσάκωσε». Ο έρωτας άλλωστε δεν κρύβεται…

Δέσποινα Καμπούρη – Βαγγέλης Ταρασιάδης

Η πρόγνωση καιρού για την σχέση τους είναι λιακάδα! Η όμορφη παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας έδιωξαν κάθε σύννεφο που υπήρχε πάνω από το κεφάλι τους και πλέον ζουν τον απόλυτο έρωτα.

Πρόσφατα μάλιστα έκαναν και ένα ρομαντικό ταξίδι στη Ρώμη χωρίς την μικρή τους κόρη Έλενα, πράγμα που τους έφερε ακόμα πιο κοντά! Εμείς τους πετύχαμε στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου και του Στέλιου Ρόκου.

Κατερίνα Κόκλα – Γρηγόρης Αρναούτογλου

Στην ίδια πρεμιέρα συναντήσαμε και τον κολλητό του, Αντώνη με την αγαπημένη του Ναξιώτισσα. Ο Γρηγόρης ζει την συνέχεια ενός υπέροχου καλοκαιριού κι ενός έρωτα που μπήκε στη ζωή του και την έχει κάνει πιο όμορφη. Ο παρουσιαστής και η make up artist ζουν κάτω από την ίδια στέγη, στην Πεντέλη.

Άνθρωποι από το περιβάλλον τους υποστηρίζουν ότι βιώνουν την καθημερινότητά τους σαν παντρεμένοι και η αλήθεια είναι ότι ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει πολλές φορές μαζί , επιβεβαιώνοντάς το! Το ζευγάρι επιλέγει αρκετά συχνά να κάνει κοινές δημόσιες εξόδους. Το βράδυ της Παρασκευής πριν βρεθούν στο Αθηνών Αρένα, τους εντοπίσαμε και στην πρεμιέρα των Ζουγανέλη – Μπουλά – Χαζτηγιάννη.

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης

Φαίνεται πως η Ακτή Πειραιώς γέμισε έρωτα! Αν κρίνει κανείς από τον τραγουδιστή του σχήματος που δεν σταμάτησε να ανταλλάσει τρυφερές ματιές με την σύντροφό του. Η Ζέτα ήταν φυσικά στα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού και ο Μιχάλης τραγουδούσε μόνο για εκείνη.

Φυσικά, ολοκληρώνοντας την εμφάνισή του βρέθηκε στο πλευρό της… Η όμορφη παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής είναι πολύ ευτυχισμένοι και πλέον η σχέση τους έχει μπει στο επόμενο στάδιο.

Δες κι άλλα ερωτευμένα ζευγάρια που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE!

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε