Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ερωτευμένη η Αγγελική Ηλιάδη;

Για την προσωπική της ζωή, το γιo της και το τατουάζ που έχει κάνει στο αριστερό της χέρι μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη.

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για την προσωπική της ζωή, το γιο της, τις αντιδράσεις του κόσμου και το τατουάζ που έχει στο μπράτσο. Η γνωστή τραγουδίστρια φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενη και ανανεωμένη στη συνέντευξη που έδωσε στην πρωινή εκπομπή “10 με 1”.

 
Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή γιατί οι άνθρωποι που με αναγνωρίζουν στο δρόμο με σέβονται και δεν μου μιλάνε άσχημα. Είναι πολύ γλυκό και μπορώ να πω πως κάθε γυναίκα κολακεύεται όταν ακούει όμορφα σχόλια!”, ανέφερε η Αγγελική Ηλιάδη και σημείωσε ότι με τον κόσμο έχει μία πολύ ζεστή επαφή.
 
Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η ίδια δεν απάντησε στην ερώτηση των παρουσιαστών για το αν είναι ερωτευμένη. Αφού τραγούδησε μέσα στο χαμόγελο, κάτι που το “επέβαλε” και το νέο της κομμάτι με τίτλο “καλά τα περνάω”, η τραγουδίστρια ρωτήθηκε πως νιώθει αυτήν την περίοδο. “Είμαι πολύ ευτυχισμένη”, απάντησε εκείνη χωρίς δεύτερη σκέψη. Αφορμή βρήκε και ο Σπύρος Χαριτάτος και συνέχισε τις ερωτήσεις: “Καλά ευτυχισμένη. Ερωτευμένη είσαι;”. Ε… τώρα γίνεσαι αδιάκριτος βρε Σπύρο μου”, του απάντησε.
Παράλληλα, η ίδια είπε το εξής: “Δεν πιστεύω πως αν μία γυναίκα γίνει μητέρα αυτόματα τελειώνει η προσωπική της ζωή. Ξέρω πως οι άνθρωποι που με αγαπούν χαίρονται να με βλέπουν καλά. Αν προκύψει κάτι καλό στη ζωή μου, το οποίο είναι σοβαρό ώστε να ανακοινωθεί, θα το πω. Δεν είμαι άνθρωπος που κρύβεται. Το έχω αποδείξει λέγοντας και τα άσχημα και τα ευχάριστα. Αν έρθει κάποιος άνθρωπος στη ζωή μου, θα πρέπει να αγαπήσει το παιδί μου πρώτα και μετά εμένα”.
 
Για το γιο της, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως του έχει μεγάλη αδυναμία. “Ο Μπαμπίνος είναι πεντέμισι χρονών, πάει νήπιο. Μεγαλώνει και αγριεύει. Είναι ζωηρός, υπερκινητικός. Βαριέται πάρα πολύ εύκολα και θέλει να κάνει συνεχώς νέα πράγματα. Ζημιές όμως δεν κάνει. Μπορεί να πάμε έξω κάπου για φαγητό και να μιλήσει σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στο μαγαζί… Ο Μπαμπίνος είναι το ανδράκι μου, το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μου είναι αυτός”, υπογράμμισε.
 
Τέλος για το τατουάζ με το όνομα του άτυχου συντρόφου της, που έχει στο μπράτσο της, η ίδια τόνισε το εξής: “Στο χέρι μου έχω γράψει το όνομα του Μπάμπη μου, μαζί με έναν σταυρό. Είναι σαν προσευχή. Τα τατουάζ μου είναι πολύ προσωπικά και συμβολίζουν πράγματα. Όταν κάνεις ένα τατουάζ, σημαίνει πως έχει πολύ μεγάλη σημασία για ‘σένα, ώστε να θέλεις να το αποτυπώσεις για πάντα πάνω σου”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε