Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Έρχεται ο διάδοχος! Η Δούκισσα Catherine λέει δημόσια ότι θέλει να γίνει μητέρα!

Την επιθυμία της να κάνει ένα μωράκι εξέφρασε η αγαπημένο του πρίγκιπα William στο ταξίδι τους στην Καναδά.

Έτοιμη να γίνει μανούλα εμφανίζεται η Δούκισσα του Cambridge Catherine. Το πριγκιπικό ζευγάρι που παντρεύτηκε πριν τρεις μήνες αναμένεται να μεγαλώσει σύντομα την οικογένειά του.

 

Οι δυο τους που βρίσκονται αυτές τις μέρες στον Καναδά και έδωσαν το “παρών” σε πολλές εκδηλώσεις και πραγματοποίησαν πολλές δημόσιες εμφανίσεις, κάποιες πιο επίσημες που τηρούσαν τους κανόνες που υποβάλλει το πρωτόκολλο και άλλες πιο χαλαρές και διασκεδαστικές, όπως τα μαθήματα μαγειρικής.

 

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές όμως για το ζευγάρι, ήταν αυτή που έζησαν στη βόλτα τους στο Quebec. Ο κόσμος υποδέχτηκε με αγάπη το πριγκιπικό ζευγάρι και πολλοί βρέθηκαν εκεί για να τους συγχαρούν για το γάμο και να τους χαιρετήσουν. Ανάμεσα στο πλήθος ήταν και μικρά παιδάκια που πρόσφεραν λουλούδια στην Δούκισσα του Cambridge, κάνοντάς την να συγκινηθεί.

 

Η Catherine ήταν πολύ διαχυτική και εγκάρδια με τα μικρά παιδιά. Η ίδια δέχθηκε μια ανθοδέσμη από την δίχρονη κόρη του Βρετανού αξιωματούχου David Cheater και της χάρισε ένα μεγάλο χαμόγελο. Βλέποντας το πόσο τρυφερή είναι με τα παιδιά, οι αξιωματούχοι την ρώτησαν αν σκέφτεται να μεγαλώσει σύντομα την οικογένειά της και να γίνει μανούλα. “Το ελπίζω”, απάντησε εκείνη με ειλικρίνεια.

 
Δες στο TLIFE φωτογραφίες από την επίσκεψη του ζευγαριού στο Quebec:

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε