Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Έρχεται το Gagaville!

Ένα ειδικό μέρος στο δημοφιλές Farmville ετοιμάζεται να ανοίξει η Zynga με αφορμή την κυκλοφορία του νέου δίσκου της Lady Gaga.

Σε λίγες μέρες η εταιρία Zynga ετοιμάζεται να λανσάρει ένα νέο παιχνίδι για τους χρήστες του facebook, το οποίο θα συνδυάζει την αγάπη τους για το δημοφιλές παιχνίδι Farmville και τον θαυμασμό τους για την Lady Gaga

Τo Gagaville, όπως θα είναι το όνομα του νέου παιχνιδιού, είναι ένα μαγικό μέρος στο FarmVille όπου οι θαυμαστές της δημοφιλούς τραγουδίστριας, θα μπορούν να παίξουν και να ακούσουν πρώτοι τα καινούρια ακυκλοφόρητα κομμάτια από το «Born this way», που θα βγει στα δισκοπωλεία στις 23 του ίδιου μήνα ενώ όποιος αγοράσει την ειδική game card της Zynga θα μπορεί να το κατεβάσει ολόκληρο στον υπολογιστή του.

Επίσης ο χρήστης θα μπορεί να ντύσει την τραγουδίστρια, με όποιο στυλ θέλει εκείνος, ενώ μερικοί τυχεροί χρήστες θα μπορούν να κερδίσουν εισιτήρια για συναυλίες της τραγουδίστριας καθώς κι ένα υπογεγραμμένο άλμπουμ της.

Το νέο παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Μαΐου και σίγουρα πολλοί είναι αυτοί που ανυπομονούν να του δουν από κοντά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε