Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Έρχονται στην Aθήνα Θέρμαν και Μπρόσναν!

Έρχονται στην Aθήνα Θέρμαν και Μπρόσναν!

Στις 29 Γενάρη , κάτω απο την Ακρόπολη η παρουσίαση της ταινίας!

Ο γοητευτικός “Τζέιμς Μποντ” Πιρς Μπρόσναν, μεταμορφώνεται σε  Κένταυρο Χείρωνα και η “Kill bill” Ούμα Θέρμαν σε Μέδουσα και έρχονται στη χώρα που ενέπνευσε τη νέα τους ταινία.

Οι δύο star θα βρίσκονται στην Αθήνα στις 29 Ιανουαρίου για την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας τους “Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief” και στα ελληνικά “«Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι: Η κλοπή της Αστραπής».
  

Η παρουσίαση της ταινίας θα γίνει στο Διόνυσο κάτω από το μνημείο του Παρθενώνα και θα την καλύψουν τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα Η παρουσίαση, θα είναι …υπερπαραγωγή με τους δημοσιογράφους μα μεταδίδουν με φόντο τους αρχαιολογικούς χώρους της Αρχαίας Αγοράς του Φιλιππάπου και του Ναού του Ολυμπίου Διός!

Η υπόθεση της ταινίας είναι η εξής: Ο Πέρσι Τζάκσον, παραλίγο να αποβληθεί από το σχολείο, αλλά αυτό είναι το τελευταίο που τον ενδιαφέρει. Οι θεοί του Ολύμπου καθώς και διάφορα τέρατα έχουν μπει στη ζωή του Πέρσι, ξεπηδώντας από τις σελίδες των βιβλίων μυθολογίας που έχει στη βιβλιοθήκη του. Ο κεραυνός του θεού Δία έχει κλαπεί και ο Πέρσι θεωρείται ύποπτος. Ο νεαρός ήρωας ξεκινά ένα μεγάλο ταξίδι, μαζί με τους φίλους του, προκειμένου να συλλάβουν τον πραγματικό κλέφτη, να σώσουν την οικογένεια του Πέρσι και να ξεδιπλώσουν ένα μυστήριο που είναι πιο ισχυρό κι από τους ίδιους τους θεούς.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε