Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Έτσι θα ήταν αν ζούσε σήμερα ο John Lennon!

Ένας καλλιτέχνης σχεδίασε ψηφιακά το πορτρέτο του θρυλικού τραγουδιστή των Beatles, αναπαριστώντας πως θα ήταν σήμερα ο John Lennon…

Το ψηφιακό πορτρέτο του John Lennon φαίνεται πως σχεδίασε ένας καλλιτέχνης με αφορμή την 70η επέτειο γέννησης του θρυλικού τραγουδιστή. Στη φωτογραφία μπορεί κανείς να δει πως θα ήταν σήμερα ο Lennon, αν δεν είχε δολοφονηθεί, πριν από 30 χρόνια από τον Mark Chapman στη Νέα Υόρκη.

 
Στο πορτρέτο βλέπουμε τον γνωστό τραγουδιστή με πιο αραιωμένα μαλλιά, λόγω ηλικίας αλλά με τα ίδια χαρακτηριστικά γυαλιά οράσεως και το χαρακτηριστικό σχήμα της μύτης του Lennon.

 
Ακόμη, αξίζει να αναφέρουμε πως παρόλο που ο Lennon έχει πεθάνει εδώ και 30 χρόνια, ό,τι έχει να κάνει με εκείνον απασχολεί τους θαυμαστές του μέχρι σήμερα. Μάλιστα, το FBI πέρασε στην κατάσχεση μιας κάρτας που έχει τα δαχτυλικά αποτυπώματα του γνωστού τραγουδιστή.
 
Ωστόσο, και η Google τιμά τον John Lennon με ένα διαφορετικό λογότυπο που συνοδεύεται απο ένα βίντεο. Δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά που η Google προσαρμόζει το λογότυπό της για να τιμήσει κάποια επέτειο. Το πρωτόγνωρο είναι πως αυτή τη φορά στο λογότυπό της με το οποίο τιμά τα 70 χρόνια απο τη γέννηση του Τζόν Λένον έχει προσαρμόσει κι ένα βίντεο 32 δευτερολέπτων. Κατα τη διάρκεια αυτού του βίντεο ακούγεται το “Imagine” ενω προβάλλονται σκίτσα που παραπέμπουν στο θρυλικό σκαθάρι.
Δες το video της Google:


 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε