Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

'Εβγαλε την βέρα του ο Ashton Kutcher! Δες το βίντεο που γύρισε ο ίδιος!

'Εβγαλε την βέρα του ο Ashton Kutcher! Δες το βίντεο που γύρισε ο ίδιος!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 24.10.2011 | 17:02

tlife

O Ashton Kutcher μιλάει για την αλήθεια on camera και εμφανίζεται χωρίς την βέρα του!

Στην αρχή ήταν το τζακούζι και τέσσερις γυμνές με τις οποίες πέρασε το βράδυ του ο Ashton Kutcher την παραμόνη της επετείου του με την Demi Moore. Στην συνέχεια ήρθε και η αίτηση διαζυγίου από την Demi Moore η οποία παρά τις προσπάθειες να σώσει τον γάμο της δεν άντεξε την ταπείνωση!

Αλλά το ροζ σκάνδαλο με τον Ashton Kutcher δεν σταματά εδώ! Ο Ashton εμφανίστηκε με πολύ κακή διάθεση, αρκετά απεριποίητος και χωρίς να φορά την βέρα του! Που διαδραματίστηκαν όλα αυτά; Ο Ashton ανέβασε ένα περίεργο βίντεο στην σελίδα Chime.In το οποίο ονόμασε "η κατάσταση της αλήθειας".

Στο συγκεκριμένο βίντεο ο Ashton μιλάει για την αλήθεια των ΜΜΕ και των tabloids χωρίς να αναφέρεται συγκεκριμένα στο σκάνδαλο που αφορά την προσωπική του ζωή.

"Aπλώς ήθελα να ανοίξω έναν μικρό διάλογο για την ειλικρίνια", λέει ο 33χρονος ηθοποιός στο βίντεό του. Σε αυτό του το βίντεο ο Ashton αναλύει την κατάσταση με τα ΜΜΕ οι οποίοι αντί να είναι οι φύλακες της αλήθειας λένε ένα σωρό ψέμματα προκειμένου να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. "Ένα ψέμα έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο προτού η αλήθεια προλάβει να βγει από τα χείλη κάποιου", λέει μεταξύ άλλων ο Ashton.

Δες το video στο TLIFE

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο