Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 29 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Έχεις ποδήλατο! Η νέα τάξη πραγμάτων σε θέλει να καις 360 θερμίδες την ώρα και όχι βενζίνη

Έχεις ποδήλατο! Η νέα τάξη πραγμάτων σε θέλει να καις 360 θερμίδες την ώρα και όχι βενζίνη
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 26.08.2011 | 19:56

tlife

Όλο και περισσότερα ποδήλατα εμφανίζονται στην πόλη. Ένα νέο lifestyle αρχίζει να εξελίσσεται, που σε γυμνάζει κιόλας!

Όλο και περισσότερα ποδήλατα εμφανίζονται στην πόλη. Σε οποιαδήποτε πόλη. Ένα νέο lifestyle αρχίζει να εξελίσσεται. Και μας αρέσει πολύ αυτό. Για πολλούς λόγους!!

Γιατί κάνεις ωραίο σώμα
Μισή ώρα ποδήλατο αρκεί για να κάψεις 360 θερμίδες, πράγμα που σημαίνει πως θα αδυνατίσεις κάνοντας παράλληλα "πολλή δουλειά" σε πόδια, γλουτούς και χέρια. Είναι πρώτης τάξεως καρδιαγγειακή άσκηση που θα σε βοηθήσει να σφίξεις όλο το σώμα και να κάψεις λίπος. Το ποδήλατο "στεγνώνει" το σώμα με τέλειο τρόπο.

Γιατί σου φτιάχνει τη διάθεση
Η φυσική δραστηριότητα στη φύση ή οπουδήποτε αλλού θα σου δώσει το απαραίτητο break που ζητάς για να διώξεις το στρες και την πίεση της ημέρας. Από τα πρώτα κιόλας πέντε λεπτά θα νιώσεις το μυαλό σου να "καθαρίζει", ενώ σύντομα θα αισθανθείς και τη διάθεσή σου να ανεβαίνει. Έρευνες σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας δείχνουν πως η κίνηση με το ποδήλατο θα εκτοξεύσει και την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη.

Γιατί μας θυμίζει την παιδική μας ηλικία
Τότε που τρέχαμε ανέμελες, χωρίς καν να υποψιαζόμαστε για το τι μας περιμένει παρακάτω. Τότε που το μοναδικό μας "θέμα" ήταν το παιχνίδι. Οι βόλτες με το ποδήλατο. Οι κούκλες. Η επαφή με την παιδικότητά μας σαφώς και είναι ο καλύτερος εχθρός του άγχους που μας κατατρώει.

Γιατί σε βοηθάει να κάνεις οικονομία
Η βενζίνη έχει ανέβει στα ύψη. Το εισιτήριο του λεωφορείου έχει πάρει άυξηση 40%. Ενώ το ποδηλατάκι σου δεν κοστίζει τίποτα. Μην ξεχνάς πως με το δίτροχο φίλο σου δεν πρόκειται να μείνεις ποτέ από βενζίνη, αλλά ούτε και να νιώσεις άσχημα για την μόλυνση που προκαλεί το αυτοκίνητο στο περιβάλλον. Θα αποταμιεύσεις και κάποια χρήματα για εκείνο το shopping που ήθελες. Ε;

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE


ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο