Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Εύα Καϊλή: ” Έχω κλάψει πολλές φορές για δημοσιεύματα”

Εύα Καϊλή: ” Έχω κλάψει πολλές φορές για δημοσιεύματα”

Ποιος είναι ο ιδανικός άντρας για εκείνη και πόσο δύσκολος είναι ο χώρος της πολιτικής;

Η Εύα αν και καλό παιδί δεν φοβήθηκε ν’ασχοληθεί με την πολιτική. Σύμφωνα με την εφημερίδα Real όπου έδωσε και συνέντευξη, έχει δεχτεί μεγάλες επιθέσεις και προσβολές και τις συγκρίνει με αυτές της Ντόρας Μπακογιάννη. ” Το να διεκδικήσει μια γυναίκα την αρχηγία κόμματος είναι ακόμα κάτι φρέσκο για την Ελλάδα. Υπάρχουν ακόμα κάποια ταμπού για τις γυναίκες.”

Τα φώτα της δημοσιότητας που έπεσαν στην προσωπική της ζωή την ενόχλησαν πολύ και αυτοπεριορίστηκε αλλά το ξεπέρασε. “Όταν με έκαναν και έκλαιγα, τσαντιζόμουν με τον εαυτό μου που επέτρεπα να με επηρεάζουν τόσο πολύ όλες αυτές οι κακοήθειες. Και ξέρεις κάτι; Τώρα πια δεν θα κλάψω, θα κινηθώ νομικά. Ξέρω πως ό,τι και αν κάνω όσο σωστά και αν το κάνω, πάντα κάποιος θα βρεθεί που θα έχει κάτι να πει”. 

Επειδή είναι και δημοσιογράφος δεν μπορεί να κινηθεί εύκολα νομικά, αλλά πρέπει να μπουν κάποια όρια. Δν είναι λίγες οι φορές που σκέφτεται να ξανασχοληθεί έστω και part time με τη δημοσιογραφία. Η Εύα θέλει να παντρευτεί αν αυτό έρθει φυσιολογικά αλλά δεν είναι κάτι για το οποίο αγχώνεται. Κύριο χαρακτηρστικό που θα ήθελε να έχει ο πατέρας των παιδιών της είναι ο σεβασμός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε