Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Εύη Αδάμ – Λάμπης Λιβιεράτος : Θα σωθεί ο γάμος τους;

Λάμπης Λιβιεράτος: “Αν χρειαστεί το διαζύγιο για το καλό της οικογένειάς μου, θα το κάνω. Όμως δεν θα το ήθελα”

Ένα από τα λαμπερότερα ζευγάρια της showbiz, όπως αυτό της Εύης και του Λάμπη, περνά κρίση από τον έβδομο χρόνο του γάμου τους και φαίνεται πως τώρα πια τα πράγματα είναι πιο κρίσιμα, αφού υπάρχουν πιθανότητες… διαζυγίου.
 
Σύμφωνα με το περιοδικό People, ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν είχε πει χαρακτηριστικά: ”Με την Εύη, μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε. ”
 
Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, το ζευγάρι καυγάδισε πιο έντονα από κάθε άλλη φορά, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο αστυνομικό τμήμα Εκάλης, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους.
 
Εκεί, όπως αναφέρει η πηγή του περιοδικού, η οργή της Εύης είχε ξεπεράσει κάθε όριο, αφού οι φωνές της ακούγονταν δύο τετράγωνα μακριά, ενώ λιγότερο ταραγμένος ήταν ο Λάμπης. Παρόλα αυτά και οι δύο ήταν εκτός ορίων και χειρονομούσαν έντονα προκαλώντας έκπληξη στους αστυνομικούς.
 
Η ουσία είναι ότι ο καβγάς τους ξεκίνησε όταν το ζευγάρι άρχισε να συζητά το πώς θα μοιράσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία, σε περίπτωση που τελικά αποφάσιζαν να ξεκινήσουν τις διαδικασίες του διαζυγίου.
 
Ύστερα από μισή ώρα περίπου οι τόνοι χαμήλωσαν αρκετά – είχε έρθει κι ο δικηγόρος τους- και το ζευγάρι αποχώρησε.
Λέγεται μάλιστα ότι ο Λάμπης έπιασε την Εύη από το χέρι και όλοι άκουσαν πολύ καθαρά ότι της υποσχέθηκε, πως όλα θα πάνε καλά και τελικά θα τα βρουν.
 
Επίσης, εκείνος ήταν που τόνιζε συνέχεια ότι : ” έχουμε δύο παιδιά, δεν πρέπει να τσακωνόμαστε.”
Πάντως και οι δύο δεν θέλουν τα κορίτσια να έρχονται αντιμέτωπα με άσχημο κλίμα.
 
Μετά το περιστατικό αυτό, η Εύη Αδάμ δεν έκανε κάποια δήλωση, ενώ ο Λάμπης Λιβιεράτος δήλωσε: ”Εγώ αγαπώ πολύ την οικογένειά μου και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για την Εύη και τα παιδιά. ”
 
Τέλος, όπως σχολιάζει πηγή από το περιβάλλον των δύο, το διάσημο ζευγάρι θα περάσει μαζί με τις κόρες του, Νεφέλη και Δανάη, τις εορταστικές μέρες, προσπαθώντας να εξασφαλίσουν στα παιδιά τους μια ήσυχη ατμόσφαιρα.
 
Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε