Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Εύη Αδάμ: Μιλάει για το διαζύγιο με τον Λ. Λιβιεράτο και δηλώνει: "Θέλω να ξαναπαντρευτώ"

Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 30.01.2013 | 14:19
Πρώτη δημοσίευση: 30.01.2013 | 14:19

tlife

Το μοντέλο έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της...

Η Εύη Αδάμ μιλάει ανοιχτά, λίγο μετά την έκδοση του διαζυγίου, για την σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Λάμπη Λιβιεράτο, την καινούρια της καθημερινότητα στο σπίτι με τις κόρες τους Νεφέλη και Δανάη και το νέο της ξεκίνημα στη μουσική. Το μοντέλο έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και το αποδεικνύει με όσα λέει στον Γιάννη Πουλόπουλο και το περιοδικό ΟΚ!

Για το χωρισμό της από τον Λάμπη Λιβιεράτο

Αυτά είναι παλιά νέα πια. Έχεις κάτι καινούργιο να με ρωτήσεις; Για όσους δεν το κατάλαβαν, με τον Λάμπη έχουμε χωρίσει εδώ και ενάμιση χρόνο, και έχει βγει και το διαζύγιο. Ίσως κάποιοι να φαντάζονταν ότι χωρίσαμε πριν από δυο-τρεις μήνες, γιατί δεν υπήρξε από μέρους μου μια ξεκάθαρη δήλωση, αλλά δεν μπορεί να με ρωτάνε ακόμα γι΄ αυτό, όταν είμαι μόνη μου από τον Οκτώβριο του 2011. [...] Με τον Λάμπη χωρίσαμε με πολύ ωραίο τρόπο, έχει άριστη επαφή με τα παιδιά και μια φιλική σχέση μαζί μου, όπως πρέπει να έχουν δυο γονείς που είναι πολιτισμένοι. Είμαστε άλλωστε ενήλικες.

Για το νέο ξεκίνημα ενώ ο πρώην σύζυγος αντιμετώπιζε προβλήματα
Εφόσον πλέον είμαι μόνη μου και ελεύθερη εδώ και πολύ καιρό, μπορώ να κάνω ο,τι θέλω. Που είναι το πρόβλημα; Ο Λάμπης είχε την υποστήριξη μου όταν μου τη ζήτησε, και όλα είναι ομαλά πια. Για ο,τι άλλο θέλετε να μάθετε θεωρώ πιο σωστό να ρωτήσετε τον ίδιο. Αυτόν τον άνθρωπο τον σέβομαι, ξέρετε...

Για την επιθυμία να ξαναπαντρευτείΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο