Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Εύη Φραγκάκη στο TLIFE: “Η καλή καριέρα συνδυάζεται μόνο με οικογένεια!”

Η ανκοργουμαν του Ant1 Εύη Φραγκάκη μιλάει στο TLIFE για την τηλεοπτική πραγματικότητα, το ραδιόφωνο, τις διακοπές στις Σπέτσες και το γάμο του Νικόλαου και της Τατιάνας!

Για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, το ραδιόφωνο που είναι η μεγάλη της αγάπη, την οικογένειά της και το γάμο της χρονιάς στις Σπέτσες μίλησε η παρουσιάστρια ειδήσεων του Ant1 Εύη Φραγκάκη στο TLIFE.

Η γνωστή ανκοργούμαν, που αυτές τις μέρες βρίσκεται σε διακοπές με την οικογένειά της αναφέρθηκε στην περσινή τηλεοπτική χρονιά που ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και κουραστική, αλλά και ταυτόχρονα εποικοδομητική για την ίδια. “Την περσινή χρονιά ο τομέας της ειδησεογραφίας ήταν στα φόρτε του. Ξεκινήσαμε από τις εκλογές και κλείσαμε με το μνημόνιο. Τα γεγονότα ήταν πολλά, αλλά ένιωθα πολύ δημιουργική”, αναφέρει χαρακτηριστικά.
 
Η Εύη Φραγκάκη μπορεί να ασχολείται με τα θέματα της επικαιρότητας από τα 18 της χρόνια, ωστόσο, η ίδια είχε ασχοληθεί και μια χρονιά με τον τομέα της ψυχαγωγίας. “Μια σεζόν είχα εργαστεί στον Alpha σε μια ψυχαγωγική εκπομπή “Lifestyle news”. Μου άρεσε, αλλά ο τομέας των ειδήσεων είναι αυτό που με συναρπάζει”, σημειώνει.
 
Την φετινή χρονιά πάντως, αν δεν υπάρξουν αλλαγές θα βρίσκεται κανονικά στον ενημερωτικό τομέα του Ant1 και στο κομμάτι των ειδήσεων. “Δεν με ενοχλεί αν θα είμαι στο μεσημεριανό, το κεντρικό ή το βραδινό δελτίο ειδήσεων. Αυτό που θέλω είναι να ασχολούμαι με τον ειδησεογραφικό τομέα, που αγαπώ και επιλέγω”, υπογραμμίζει.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε