Σάββατο, 30 Μαρ.
17oC Αθήνα

Φ. Σκορδά: “Όταν μου έγινε πρόταση από το Μega, πίστευα πως ήταν πλάκα!”

Η Φαίη Σκορδά μιλά για την πρόταση του Μega και την οικονομική κρίση!

Η γνωστή παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Mega μίλησε για τη στιγμή που είχε γίνει η πρόταση από το κανάλι και την οικονομική κρίση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “Λοιπον” η Φαίη αποκαλύπτει πως όταν της έγινε η πρόταση από το Μega, εκείνη νόμιζε πως πρόκειται για πλάκα.
 
“Όταν έγινε η πρόταση πίστεψα πως μας έκαναν πλάκα. Ναι, καλέ, δεν μπορούσα να πιστέψω πως μιλούσαν σοβαρά. Είναι δυνατόν να μην αισθάνθηκα κολακευμένη; Είναι δυνατόν να μην ένιωσα απίστευτη τιμή; Ναι, για μένα αυτή η πρόταση του Mega ήταν πάνω απ’ όλα τιμητική”, δήλωσε η Φαίη.
 
Όσον αφορά την οικονομική κρίση, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε ότι αισθάνεται πολύ τυχερή και μόνο που έχει δουλειά σ’ αυτόν το χώρο. “Αν σου έλεγε κανείς πριν από ένα και ενάμιση χρόνο ότι δέχτηκε μείωση μισθού, γινόταν χαμός. Τώρα πια αισθανόμαστε τυχεροί που έχουμε δουλειά και είμαστε σε αυτόν το χώρο”, σημείωσε.

Παράλληλα, σε ερώτηση αν η μεταγραφή στο Mega ήταν απόδειξη πως μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω από τη μεσημεριανή εκπομπή, η Φαίη απάντησε το εξής: “Ποτέ μου έτσι κι αλλιώς δεν είχα ενοχές γι’ αυτό που έκανα μέχρι τώρα και ποτέ δεν είχα και απωθημένα. Αυτό που είμαι από το σπίτι μου είναι πολύ δυνατό για να αλλάξει εξαιτίας μιας μεσημεριανής εκπομπής. Και αυτό εξακολουθεί να ισχύει μέχρι και αυτή τη στιγμή που σου μιλάω”.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε