Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Φ. Σκορδά: Σχολιάζει όσα γράφτηκαν για την κρίση στον γάμο της Χρηστίδου!

Φ. Σκορδά: Σχολιάζει όσα γράφτηκαν για την κρίση στον γάμο της Χρηστίδου!

Για την πρωινή ζώνη, αν θέλει να συνεχίσει την εκπομπή μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα την επόμενη χρόνια και τον ενδεχομένου ενός δεύτερου παιδιού μίλησε η παρουσιάστρια του “Πρωινό mou”.

Ξεχωριστά ήταν τα φετινά γενέθλια για την Φαίη Σκορδά, η γνωστή παρουσιάστρια γιόρτασε χθες τα γενέθλια της και ήταν πιο ευτυχισμένη από πότε αφού υπάρχει στη ζωή της ο μονάκριβος γιος της Γιάννης. Η ίδια αποκάλυψε στην κάμερα της “Πρωινής Μελέτης’’ότι θα ήθελε και ένα δεύτερο παιδί: “Σαφώς και θα ήθελα, αλλά αυτό δεν το προγραμματίζεις. Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά, τα αγαπάω μακάρι να έρθει’

Ποια είναι άποψη της σχετικά με τη δήλωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι από την επόμενη χρονιά δεν θα υπάρχει πρωινή ζώνη; “Εγώ επειδή είμαι αισιόδοξη από τη φύση μου, πιστεύω και ελπίζω ότι θα υπάρχουν πολλές ζώνες. Θα υπάρχουν πολλά ζωντανά προγράμματα και αυτό σημαίνει ότι θα δουλεύει ο κόσμος. Και δεν είναι μόνο οι παρουσιαστές που άντε να είναι μόνο πέντε, αλλά είναι και όλη η ομάδα που δουλεύει από πίσω. Αν ακυρωθεί άλλη μια ζώνη, πόσοι ακόμα θα μείνουν χωρίς δουλειά; Σαφώς θα γίνουν μειωμένα του χρόνου αυτά αλλά ελπίζω και νομίζω ότι θα το παλέψουμε’’, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε