Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Φ. Τσακίρη: ”Υπήρχαν κάποια μικρά προβλήματα στην αρχή της εγκυμοσύνης!”

Μιλά για την εγλκυμοσύνη, τον σύζυγό της και το φύλο του παιδιού…

Η γνωστή και ταλαντούχα ηθοποιός, Φωτεινή Τσακίρη, που αυτό το διάστημα διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”HELLO”, μίλησε για τη νέα φάση της ζωής της και είπε χαρακτηριστικά:

”Νομίζω πως η πραγματικότητα ξεπερνάει κάθε φαντασία! Η αλήθεια είναι πως όλα ήρθαν γρήγορα, η συμβίωσή μου με τον Τάσο (σ.σ. Γουσέτη), η εγκυμοσύνη, ο γάμος, που ουσιαστικά δεν πρόλαβα ούτε καν να τα καταλάβω. Βέβαια, μπορεί να έγιναν γρήγορα, όμως υπήρχε μια φυσιολογική διαδοχή των γεγονότων. Η μόνη αλήθεια είναι πως βρίσκομαι σε περίοδο προσαρμογής, νέων δεδομένων και πρωτόγνωρων καταστάσεων”.

Η γνωριμία με τον σύζυγο

”Με τον Τάσο είμαστε δυο χρόνια μαζί και γνωριστήκαμε σ’ ένα μπαράκι, ύστερα από δική του πρωτοβουλία. Ήμουν με μια φίλη μου, εκείνος μ’ ένα φίλο του και επεδίωξε να με πλησιάσει. Έτσι πραγματοποιήθηκε η γνωριμία μας και όλα έγιναν μαγικά, ραγδαία, τρελά και φτάσαμε εδώ.”

Ο λόγος που δέχτηκε το φλερτ του

”Με γοήτευσε η ποιότητα της προσέγγισης και αυτό που εξωτερίκευε ο Τάσος ως χαρακτήρας. Μάλιστα, πολλές φορές σκεφτόμουν πως είναι πολύ καλός για να είναι αληθινός και πως κάποια στιγμή θα έβγαινε στην επιφάνεια κάποιο αρνητικό στοιχείο. Όμως, δεν έχει ούτε ένα! Με εξέπληξε θετικά!”

Διάβασε εδώ όλη τη συνέντευξη της Φωτεινής Τσακίρη και δες φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε