Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Φ. Τσακίρη στο TLIFE: Η βάφτιση της κόρης της Μαλένας και οι αλλαγές που έφερε στη ζωή της!

Φ. Τσακίρη στο TLIFE: Η βάφτιση της κόρης της Μαλένας και οι αλλαγές που έφερε στη ζωή της!

Όλα όσα άλλαξαν στη ζωή της γνωστής ηθοποιού μετά τον ερχομό της μικρής της πριγκίπισσας…

Μια γλυκιά “χαζομαμά”, όπως χαρακτηρίζει και η ίδια τον εαυτό της, έχει γίνει η Φωτεινή Τσακίρη μετά τον ερχομό της κορούλας της. Η γνωστή ηθοποιός που υποδέχτηκε στη ζωή της, την κορούλα της Μαλένα τον περασμένο Σεπτέμβρη μίλησε στο TLIFE για τη βάφτισή της και τις αλλαγές που έφερε η γέννησή της.

 

Το μυστήριο της βάφτισης έγινε πριν λίγες μέρες στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό σε στενό οικογενειακό κύκλο και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Τάσος Γουσέτης ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι.

 

Πώς ήταν η βάφτιση της κορούλα σας, που έγινε πριν λίγες μέρες;

 

“Η βάφτιση ήταν λιτή και όμορφη σε έναν χώρο πολύ ξεχωριστό που δεν χρειαζόταν παρεμβάσεις από εμάς. Ήταν ένας χώρος πολύ επιβλητικός που δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, εκτός από το μυστήριο. Κατά τη διάρκεια της βάφτισης και εγώ και ο πατέρας της ήμασταν πολύ συγκινημένοι και η μικρούλα ήταν ήσυχη, συνεργάσιμη και το ευχαριστήθηκε πολύ”.

 

Έκλαψε την ώρα του baby bloom;

 

“Καθόλου! Ήταν φοβερή έμοιαζε να το ευχαριστιέται… Είχε μεγάλη εξοικείωση με το νερό από πριν. Την είχαμε εκπαιδεύσει και είχε γίνει “αμφίβιο”!”

Πώς προέκυψε το όνομα της μικρής;

 

“Το όνομά της προέρχεται από το όνομα της γιαγιάς της, την μητέρα του μπαμπά της, που λέγεται Μαρία Μαγδαληνή. Έγινε μια σύνθεση αυτών των ονομάτων και αποφασίσαμε να την φωνάζουμε Μαλένα. Και της πηγαίνει πολύ αυτό το όνομα νομίζω”.

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε