Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

FASHION RULES! Οι βασικοί κανόνες της μόδας που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς!

Ανακεφαλαίωση! Τι προσέχω στην αγορά εσωρούχων; Τι φοράω σε ένα party; Με τι να συνδυάσω τις mini φούστες μου; Όλα τα fashion rules σε tips..

Όλες γυναίκες έιμαστε, κι όλες ανεξάρτητα από την ηλικία ή την καταγωγή μας έχουμε κάτι κοινό, θέλουμε να είμαστε όμορφες. Δεν παίζει ρόλο αν τα καταφέρνουμε ή όχι τελικά. Το σημαντικό είναι ότι προσπαθούμε -και μερικές φορές μάλιστα περισσότερο από το φυσιολογικό, ξοδεύοντας πολύ χρόνο, χρήμα και ενέργεια σε καλλωπισμούς και είδη που θα μας κάνουν να φαινόμαστε ομορφότερες.

Και έτσι πρέπει να γίνεται. Το επιβάλει η γυναικεία φύση μας να περιποιούμαστε τον εαυτό μας. Οι υπερβολές προφανέστατα δεν είναι αποδεκτές, αλλά το να φροντίζεις τον εαυτό σου και να αποφεύγεις κάποια στιλ και αξεσουάρ που έχεις τσεκάρει ότι δεν σε κολακεύουν δεν δίνει σε κανέναν το δικαιώμα να σε χαρακτηρίσει ως υπερβολική. Το ίδιο ισχύει φυσικά και με την αισθητική σου αφού το να απορρίπτεις κάποια στιλ και να διατηρείς κάποια standards στις επιλογές των ρούχων και των αξεσουάρ σου δείχνει μία γυναίκα που γνωρίζει τον εαυτό της και ντύνεται σύμφωνα με εκείνον.

Το TLife.gr σου έχει αναλύσει κατά καιρούς όλα όσα πρέπει να δίνεις λιγάκι παραπάνω σημασία στο ντύσιμο σου. Και τώρα σκέφτεται πρακτικά και σου τα συγκεντρώνει σε ένα άρθρο.

Δες εδώ όλα όσα πρέπει να κάνεις

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε