Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Φάτε ό,τι και οι σταρ και αδυνατείστε!

Φάτε ό,τι και οι σταρ και αδυνατείστε!

Δείτε τι τρώνε οι πιο sexy γυναίκες στον πλανήτη και ποιο είναι το προσωπικό τους μυστικό για μια ισορροπημένη διατροφή!

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε με ποιο τρόπο καταφέρνουν οι διάσημες να διατηρούν και τη σιλουέτα τους αλλά να τα προλαβαίνουν και όλα. Δείτε σύμφωνα με το ΟΚ, ποια είναι τα μυστικά τους.

Angelina Jolie

Τρώει πολλά και συχνά γεύματα. Με αυτό τον τρόπο διατηρεί τον μεταβολισμό της σε υψηλά επίπεδα και δεν τσιμπολογάει συνέχεια παχυντικά σνακ.

Βeyonce

Λατρεύει τα δημητριακά. Τα προτιμάει γιατί τα δημητριακά ολικής άλεσης είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη που σημαίνει ότι μεταβολίζουν την ενέργεια με πιο αργό ρυθμό και νιώθεις πλήρης για περισσότερο χρονικό διάστημα. Συνδυάστε με γάλα χαμηλών λιπαρών και πάρτε μόλις 200 θερμίδες.

Catherine Jeta Jones

Από την παιδική της ηλικία τρώει πολλά φρούτα και λαχανικά και συνεχίζει να το διατηρεί. Αντί για σοκολάτα φάτε ένα μήλο και αντί για πατατάκια φάτε βραστά λαχανικά. Οι μπανάνες επίσης είναι ένα πολύ καλό υποκατάστατο γλυκού, χωρίς πολλές θερμίδες.

Jennifer Aniston

Λατρεύει το πράσινο! Έτρωγε για χρόνια το ίδιο μεσημεριανό. Μια πράσινη σαλάταμε φασόλια, γαλοπούλα, τυρί πεκορίνο και ντρέσινγκ λεμονιού με μία κουταλιά της σούπας λάδι. Οι σαλάτες προετοιμάζονται εύκολα οπότε δεν περνάτε πολλές ώρες στην κουζίνα και δεν παραγγέλνετε αναγκαστικά πρόχειρο φαγητό.

Cameron Diaz

Tρώει τα πάντα στη μισή μερίδα. Όλα είναι θέμα ισορροπίας, του κατά πόσο ξέρεις πότε έχεις φάει αρκετά, αποφεύγοντας τις υπερβολές. Το μισό φαγητό είναι αυτόματα και το μισό λίπος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε