Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Φενγκ σούι tips για να διατηρήσεις τον έρωτά σου!

Φενγκ σούι tips για να διατηρήσεις τον έρωτά σου!

Ήξερες ότι το Φενγκ σούι, ο έρωτας και η κρεβατοκάμαρα έχουν μια σημαντική σχέση μεταξύ τους; Tips για μια ερωτική κρεβατοκάμαρα…

Η συγγραφέας Βασιλική Τζουράκη μας εξηγεί ότι το Φενγκ σούι, ο έρωτας και η κρεβατοκάμαρα έχουν μια σημαντική σχέση μεταξύ τους.

Βρεθήκατε και αγαπηθήκατε. Όμως με τον έρωτα το δύσκολο δεν είναι τόσο να τον συναντήσεις, όσο να τον κρατήσεις. Γιατί η σχέση δεν είναι κάτι που το βάζεις μπρος και μετά προχωράει με “αυτόματο πιλότο”. Χρειάζεται προσοχή και επαγρύπνηση. Το φενγκ σούι σου δείχνει τα μυστικά για να διατηρήσει ο έρωτάς σου τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό του!


Πώς το φενγκ σούι ενισχύει την ερωτική σου ζωή; Πολύ απλά, δημιουργεί ένα αρμονικό περιβάλλον που βοηθά την ψυχολογική ισορροπία των ανθρώπων και κατ’ επέκταση τις σχέσεις τους. Η αρμονία στο περιβάλλον προέρχεται από την ευνοϊκή ενέργεια που κυκλοφορεί μέσα στον χώρο, κάτι που εξασφαλίζεται με τη σωστή διαρρύθμισή του. Σύμφωνα με το φενγκ σούι, μέσα σε ένα σπίτι ή ένα δωμάτιο, το τμήμα που αντιστοιχεί στην ευτυχία σε μια σχέση είναι το νοτιοδυτικό, γι’ αυτό και πολλές από τις επεμβάσεις γίνονται σε αυτό το σημείο.
Από την άλλη, το δωμάτιο-κλειδί είναι η κρεβατοκάμαρα. Ανεξάρτητα του αν συζείς με το ταίρι σου και μοιράζεστε την κρεβατοκάμαρα ή όχι, η διαμόρφωσή της ανάλογα με τις αρχές του φενγκ σούι θα βελτιώσει τη σχέση σου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε