Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Fitness Live Chat! Ο Δημήτρης Γρηγοράκης έρχεται στο TLIFE να λύσει κάθε σου απορία

O Δημήτρης Γρηγοράκης θα βρίσκεται την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 16.00 στο TLIFE για να βοηθήσει τις αναγνώστριες του TLIFE με όλες τους τις απορίες για τη διατροφή

Πώς θα μπορέσεις να απαλλαγείς από τα κιλά στην περιφέρεια; Τι μπορείς να κάνεις για να δεις αποτέλεσματα στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας; Πόσες θερμίδες πρέπει να παίρνεις καθημερινά για να μην κινδυνεύσεις να πάρεις κιλά; Οι ερωτήσεις πέφτουν σαν βροχή.

Και ο Δημήτρης Γρηγοράκης θα βρίσκεται σήμερα στις 16.00 στο TLIFE για να δώσει την απάντηση, να εξηγήσει και να βοηθήσει τις αναγνώστριες του TLIFE με όλες τους τις απορίες για τη διατροφή.

Η διατροφή είναι το Α και το Ω για ένα αδύνατο σώμα. Η σωστή επιλογή τροφίμων πρέπει να είναι το πρώτο σου μέλημα, αν θέλεις να δείχνεις πιο όμορφη και λαμπερή. Και φυσικά οι έξυπνες επιλογές στο… πηρούνι σου είναι η εγγύηση για να αισθάνεσαι (και να είσαι) υγιής!

Μείνε συντονισμένη εδώ για περισσότερες πληροφορίες σε ό, τι αφορά στο 2ο Fitness Live Chat με τον Κλινικό Διαιτολόγο Διατροφολόγο Δημήτρη Γρηγοράκη.

Για να πάρεις κι εσύ μέρος στην μεγάλη fitness παρέα κάνε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε