Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Floral! Η πιο ανοιξιάτικη τάση και πως να τη φορέσεις…

Ήρθε η ώρα να πετάξεις τα παλτό, τα σκούρα χρώματα και να επιτρέψεις στο στιλ σου να ανθίσει!

Με το που φθάνει η Άνοιξη η φύση αλλάζει, τα λουλούδια ανθίζουν, τα πουλιά κελαηδούν και η μέρα γίνεται ολοένα και πιο φωτεινή. Αυτή τη δύναμη του καιρού να σου αλλάζει τη διάθεση ανάλογα με τα τερτίπια του πλέον μπορείς να τη χειριστείς και μόνη σου αφού οι μεγαλύτεροι οίκοι της μόδας φέρνουν την Άνοιξη στην ντουλάπα σου.

Και ήδη αν έχεις ρίξει τις ματιές σου στις τάσεις της εποχής θα έχεις εντοπίσει πως μία από τις κυρίαρχες είναι το φλοράλ. Μεγάλα τριαντάφυλλα, μαργαρίτες και ορχιδέες κοσμούν τα σακάκια, τα φορέματα, τις φούστες, τα παντελόνια ακόμη και τα παπούτσια της φετινής Άνοιξης κι εσύ αξίζει να τη βάλεις στη ζωή σου.

Το TLIFE σε “ταξιδεύει” στις τρεις μεγαλύτερες μητροπόλεις της μόδας: Νέα Υόρκη, Παρίσι, Μιλάνο, σου συγκεντρώνει τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια και σου δίνει τις απαραίτητες fashion συμβουλές για το πως να τα φορέσεις αλλά και τι να προσέξεις.

Βασικός κανόνας που πρέπει να έχεις καλά στο μυαλό σου ώστε να μη φανεί το σύνολό σου κιτς είναι να διατηρήσεις μια χαλαρή θα την χαρακτήριζα τάση στα μαλλιά και το make up σου.

Aπό αριστερά: Roberto Cavalli, Isabel Marant, Jean Paul Gaultier

-Aν δεν είχες σκεφθεί μέχρι σήμερα το ενδεχόμενο να επιλέξεις ένα φλοράλ κοστούμι φέτος είναι η εποχή που μπορείς να το τολμήσεις. Φόρεσέ το με ένα ζευγάρι λιτά πέδιλα, κράτησε χαμηλούς τόνους στα αξεσουάρ και φυσικά μονοχρωμία στο εσωτερικό τοπ σε μαύρη ή λευκή απόχρωση.

Αν επιλέξεις πουκάμισμο δοκίμασε να το έχεις κουμπωμένο μέχρι επάνω και να γυρίσεις τα ρεβέρ από το παντελόνι σου.

-Αν δεν είσαι τόσο τολμηρή σε ένα total φλοράλ σύνολο επέλεξε αναμφισβήτητα ένα παντελόνι γεμάτο λουλούδια. Τα casual παντελόνια σε αυτό το στιλ φέτος έχουν την τιμητική τους και με ένα t-shirt θα δεις πόσο εύκολο τελικά ήταν να φέρεις την Άνοιξη στην ντουλάπα σου.

-Γιατί δεν δοκιμάζεις και μία ολόσωμη φόρμα ίσως να αναδείξει το σώμα σου με έναν διαφορετικό τρόπο.

Styling Tips

Προτίμησε floral prints με μικρά σχέδια λουλουδιών και όχι τεράστια για τα παντελόνια σου ώστε να σε λεπταίνουν και δώσε όγκο στο στήθος με τοπ με γεμάτα – μεγάλα λουλούδια!

Tα floral παντελόνια σου θα δείξουν πολύ trendy με το αγαπημένο σου γκρι φανελάκι το πρωί ενώ το βράδυ με sexy μονόχρωμο τοπ και nude ή μαύρες γόβες.

Δες περισσότερα Tips στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε