Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

For Fashionistas: Ο ταλαντούχος κύριος Tom Ford και η νέα του collection για την επόμενη σεζόν!

For Fashionistas: Ο ταλαντούχος κύριος Tom Ford και η νέα του collection για την επόμενη σεζόν!

Έντονα prints και μία προσωπικότητα γεμάτη από δημιουργικότητα και φαντασία! Ο Tom Ford ανοίγει τις πόρτες της ready to wear συλλογή του…

Με αφορμή την πρώτη ανοιχτή στο ευρύ κοινό παρουσίαση της συλλογής του στην εβδομάδα μόδας στο Λονδίνο δεν θα μπορούσα να μην σου συστήσω για πρώτη φορά ολοκληρωμένα την ready to wear collection αλλά και τον ίδιο που αν μη τι άλλο όταν φτάνεις στο όνομα Tom Ford οι συστάσεις είναι περιττές!

Ο σχεδιαστής που πολλοί θα περίμεναν πως αν επέλεγε μία πρωτεύουσα μόδας αυτή θα ήταν η Νέα Υόρκη απέδειξε πως είναι απρόβλεπτος ακόμη και σε αυτό λέγοντας πως η αγγλική ευγένεια και οι τρόποι τους είναι κάτι που τον αντιπροσωπεύουν απόλυτα ως άνθρωπο. Άλλωστε πάει πολύς καιρός από τότε που εγκατέλειψε την αμερικάνικη βιομηχανία της μόδας με την δήλωση στην εφημερίδα New York Times πως αν ήθελε να καταξιωθεί ως σχεδιαστής όφειλε να φύγει από την χώρα του. “Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν πολλούς κακόγουστους ανθρώπους που δεν εκτιμούν το στιλ. Στην Ευρώπη το στιλάτο ντύσιμο πάντα εκτιμάται”.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε