Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Φωτογραφίες Μενεγάκη-Παντζόπουλου στο Οk!

Φωτογραφίες Μενεγάκη-Παντζόπουλου στο Οk!

Δείτε στο NewsIt τις φωτογραφίες της παρουσιάστριας της πρωινής ζώνης με το φερόμενο ως τρίτο πρόσωπο στον γάμο της, που κυκλοφορούν με το περιοδικό Ok.

Η Ελένη Μενεγάκη, μετά τις διακοπές της στην Άνδρο, φαίνεται να επισκεύθηκε το νησί και πριν από ένα περίπου μήνα. Σύμφωνα με μαρτυρία ενός ιδιοκτήτη εστιατορίου, η παρουσιάστρια κι ο 40χρονος επιχειρηματίας είχαν φάει αρκετές φορές μαζί το καλοκαίρι στο συγκεκριμένο μαγαζί. 

Στην Άνδρο βρέθηκε όμως πρόσφατα και ο εν διαστάση σύζυγός της, Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος μόλις αντίκρισε την φωτογραφία της παρουσιάστριας στον τοίχο του εστιατορίου απλά γύρισε το κεφάλι του.

Tο περιοδικό Οk κυκλοφορεί  με φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη και του επιχειρηματία  Ματέο Παντζόπουλου να τρώνε μαζί, αυτή τη φορά σε παραλιακό ταβερνάκι στη Νέα Μάκρη.

Ο Ματέο Παντζόπουλος είναι ο άνθρωπος που χαρακτηρίστηκε ως το τρίτο  πρόσωπο στον γάμο της, μετά την επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου.

Xαρούμενη και ξένοιαστη, η Ελένη Μενεγάκη, απολαμβάνει το φαγητό της και την παρέα του επιχειρηματία. Η παρουσιάστρια είναι ξυπόλητη και στην παρέα τους είναι και ένας φίλος της με το όνομα Γιάννης.

Το περιοδικό έχει τυπώσει πολλά αντίτυπα μιας και το αναγνωστικό ενδιαφέρον αναμένεται να είναι μεγάλο. Το ΤLife επικοινώνησε με τον αρχισυντάκτη του περιοδικού.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε