Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Φθηνό ρεβεγιον για Πρωτοχρονιά! Προτάσεις για φαγητό από 15 ευρώ!

Η κρίση κρίση, αλλά και το ρεβεγιόν ρεβεγιόν!

Έχουμε γιορτινές μέρες και σίγουρα θέλεις να βγεις έξω και να διασκεδάσεις με τους φίλους και την οικογένειά σου. Αν δεν θέλεις ή δεν προλαβαίνεις να κάνεις τις ετοιμασίες για το γιορτινό τραπέζι ή θέλεις φέτος να κάνεις ρεβεγιόν εκτός σπιτιού, το TLIFE σου προτείνει μερικά μέρη που μπορείς να πας για φαγητό και να γλεντήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους. Όσο για το οικονομικό μην αγχώνεσαι… υπάρχουν προτάσεις για όλες τις τσέπες.

 
Το TLIFE έψαξε και σου βρήκε τις καλυτερες προτάσεις για να πας με φαγητό και να γλεντήσεις παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Και μην ξεχνάς δεν χρειάζεται να ξοδέψει μια περιουσία για να βγεις. Τα μαγαζιά που σου προτείνουμε προσφέρουν ένα λουκούλειο εορταστικό γεύμα που μπορεί να κοστίσει από 15 ευρώ μέχρι 50 ευρώ το άτομο.
 
Για ‘σένα που προτιμάς τα στέκια με παρεΐστικη ατμόσφαιρα:
 
“Αλώνια” στα Καλύβια: 15 ευρώ το άτομο
 
Μια κλασσική παραδοσιακή ταβέρνα λίγο πιο έξω από την Αθήνα, όπου μπορείς να γευτείς μια μεγάλη ποικιλία κρεάτων. Το συγκεκριμένο κατάστημα βρίσκεται στη λεωφόρο Καλυβίων – Λαγονησίου και η σχάρα έχει την τιμητική της σ’ αυτήν την ταβέρνα που βρίσκεται σ’ ένα πράσινο κτήμα. Αν είσαι λάτρεις του καλού φαγητού, σίγουρα είναι ένα μέρος που πρέπει να επισκεφτείς.
 
Οι τιμές κυμαίνονται γύρω στα 15 ευρώ το άτομο χωρίς τα ποτά και η ταβέρνα είναι ανοιχτή Πρωτοχρονιά.
 
“Κούνδουρος” στο Μπουρνάζι: 20 ευρώ με 25 ευρώ το άτομο
 
Μια παροδοσιακή κρητική ταβέρνα με πολλές λιχουδιές, παραδοσιακά κρητικά φαγητά και πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Ένας όμορφα διαμορφομένος χώρος, όπου μπορείς να βγεις για φαγητό με την παρέα ή την οικογένειά σου. Όλα τα πιάτα φτιάχνονται με βάση τις συνταγές της γιαγιάς και είναι δουλεμένα με μεράκι. Όσο για τις μερίδες είναι πληθωρικές γιατί, όπως λέει και ο ιδιοκτήτης: “Στην Κρήτη έτσι φιλοξενούμε και περιποιούμαστε”.
 
Το συγκεκριμένο κατάστημα θα είναι παραμείνει ανοιχτό Πρωτοχρονιά και οι τιμές του είναι 20 ευρώ με 25 ευρώ το άτομο μαζί με τα ποτά.



“Μονοσανδαλος” στο Βόλο: 20 ευρώ το άτομο
 
Δίπλα ακριβώς από την εκκλησία του Αγ. Κωνσταντίνου, στην παραλία του Βόλου, βρίσκεται από το 1991 ένα από τα πιο γνωστά τσιπουράδικα της περιοχής, ο “Μονοσάνδαλος”. Το περιβάλλον του είναι πολύ καλό, τα τραπέζια είναι στρωμένα με λευκά υφασμάτινα τραπεζομάντιλα, οι μεζέδες του νοστιμότατοι και οι μερίδες ικανοποιητικότατες.

Αν θέλεις μια διαφορετική πρόταση για Πρωτοχρονιά τότε αυτή θα σου φανεί ενδιαφέρουσα. Το μενού του είναι γύρω στα 20 ευρώ το άτομο χωρίς τα ποτά.


Για ‘σένα που θέλεις πιο glamous έξοδο

“Ginger” στην Πάτρα: 25 ευρώ το άτομο
 
Μια πιο elegant ππρόταση γι’ αυτά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά είναι το Bar Restaurant “Ginger” στην Πάτρα, στο κέντρο της πόλης, δίπλα από το δικαστικό μέγαρο. Το “Ginger” διαθέτει ένα μοντέρνο και προσεγμένο χώρο, είναι η ιδανική πρόταση για ένα ρομαντικό δείπνο. Λόγω των ημερών η chef θα ετοιμάσει κάποια εορταστικά πιάτα που μπορείς να απολαύσεις, ακούγοντας τη γλυκειά μουσική που παίζει το συγκεκριμένο μαγαζί.


 

Το “Ginger” θα παραμείνει ανοιχτό παραμονή Πρωτοχρονιάς και οι τιμές του είναι κοντά στα 25 ευρώ το άτομο, χωρίς τα ποτά.

Δες εδώ περισσότερες προτάσεις για φαγητό

  

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε