Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Φθινόπωρο 2016: 6 ισχυρές τάσεις που μπορείς να φορέσεις από τώρα!

Φθινόπωρο 2016: 6 ισχυρές τάσεις που μπορείς να φορέσεις από τώρα!

Υπάρχουν κάποιες τάσεις κάθε σεζόν που είναι πολύ πιο εύκολο να φορεθούν από ό, τι άλλες, και εμείς τις βρήκαμε για σένα για το επερχόμενο φθινόπωρο.

Ας είμαστε ειλικρινείς: όσο και αν μας αρέσει να μελετάμε τις τάσεις των runway και να προβλέπουμε ποια από αυτές θα αγγίξει τη σκηνή του street-style ή ακόμη και το κόκκινο χαλί, είμαστε πλήρως ενήμερες ότι ορισμένες από αυτές δεν θα φτάσουν στον πραγματικό κόσμο σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή. Για παράδειγμα, το χειμώνα τα πλεκτά XXL φαίνονται καλά στη θεωρία, αλλά θα υπάρξουν μόνο λίγες μέρες το χρόνο που πραγματικά θα κάνει τόσο κρύο για να μπορέσουμε να τα φορέσουμε.

Υπάρχουν όμως κάποιες τάσεις κάθε σεζόν που είναι πολύ πιο εύκολο να φορεθούν από ό, τι άλλες, και εμείς τις βρήκαμε για σένα για το επερχόμενο φθινόπωρο. Aυτές οι έξι τάσεις που ξεχωρίσαμε δεν είναι μόνο προσβάσιμες, πρόκειται επίσης να είναι παντού στα καταστήματα και σε μεγάλο εύρος τιμών.

Επιπλέον τις συγκεκριμένες τάσεις μπορείς να ξεκινήσεις από τώρα να τις φορέσεις ερμηνεύοντας τις με τα κατάλληλα βέβαια κομμάτια για την εποχή.

Αν είσαι περίεργη να μάθεις ποιες είναι, απλά κάνε κλικ εδώ

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε