Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Λιακάδα 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Φτιάξτε τα δικά σας κινούμενα σχέδια στο Youtube!

Φτιάξτε τα δικά σας κινούμενα σχέδια στο Youtube!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.03.2011 | 15:46
Πρώτη δημοσίευση: 24.03.2011 | 15:46

Η νέα υπηρεσία του Youtube επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν τα δικά τους animation βιντεάκια.

To Youtube δημιούργησε ένα νέο κανάλι, το YouTube.com/create, για να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους χρήστες του Internet να δημιουργήσουν εύκολα τα προσωπικά τους animated videos, χωρίς χρήση κάμερας ή ειδικού εξοπλισμού.

Έτσι με τη βοήθεια 3 εύχρηστων εφαρμογών (GoAnimate, το Stupeflix και το Xtranormal) κάθε χρήστης θα μπορεί να φτιάξει το δικό του βίντεο με τη χρήση avatars, backgrounds, ψηφιοποιημένης ομιλίας κι άλλες ρυθμίσεις που παρέχονται δωρεάν από την υπηρεσία ενώ αν κάποιος χρήστης θέλει πιο εξειδικευμένες λειτουργίες τότε θα μπορεί να αγοράσει από περίπου 8€.

Βέβαια, υπάρχουν και πιο εξειδικευμένες λειτουργίες που διατίθενται κατόπιν αγοράς, όπως ειδικές ρυθμίσεις ήχου και animations, και σε τιμές που ξεκινούν από 10 δολάρια.

Τέλος το μόνο οπ χρειάζεται να κάνει ο χρήστης, είναι να οπλιστεί με λίγη υπομονή μιας και η υπηρεσία είναι νέα και χρειάζεται λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι λειτουργίες και να βελτιωθούν οι χρόνοι απόκρισης στις χιλιάδες ζητήσεις των επισκεπτών.
   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Πόσο ασφαλές ήταν το Android και οι εφαρμογές στο Google Play το 2016; Πόσο ασφαλές ήταν το Android και οι εφαρμογές στο Google Play το 2016;
  2. Μοιραστείτε τα ταξίδια σας μέσα από το Google Maps Μοιραστείτε τα ταξίδια σας μέσα από το Google Maps
  3. Τα Public, ανακοινώνουν την έναρξη της 4ης χρονιάς των Βραβείων Βιβλίου Public! Τα Public, ανακοινώνουν την έναρξη της 4ης χρονιάς των Βραβείων Βιβλίου Public!
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook