Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Γ. Αρναούτογλου: “Mέσα από μία κρίση, μπορούν να δημιουργηθούν πολλά καινούρια πράγματα!”

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση, τη φιλία κι έδωσε τη δική του λύση για την κρίση που βιώνει η Ελλάδα.

Ο γνωστός παρουσιαστής, σε συνέντευξή του στο περιοδικό ”Celebrity” μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση και την νέα εκομπή που παρουσιάζει, το ”Money Drop”. Δήλωσε ότι αυτή η εκπομπή, είναι το μοναδικό παιχνίδι γνώσεων στην ελληνική τηλεόραση και χαίρεται πολύ που την παρουσιάζει, αφού ψυχαγωγεί τον κόσμο, τον κάνει να γελάει, να ξεχνάει τα διάφορα προβλήματα της εποχής και να κερδίζει χρήματα!
 
Με αφορμή την οικονομική κρίση και τη στροφή σε φτηνότερες παραγωγές, το ”καλό παιδί” της τηλεόρασης είπε: ”Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Θα πρέπει όλοι να είμαστε πιο προσεκτικοί… αλλά πιστεύω ότι μέσα από μία κρίση μπορούν να δημιουργηθούν καινούργια πράγματα.” Επιπλέον, αποκάλυψε πως κάποια στιγμή επηρεάστηκε ο χαρακτήρας του από την επαφή του με τον λαμπερό κόσμο της τηλεόρασης. ”Έχω αισθανθεί να χάνω τον εαυτό μου και να μην καταλαβαίνω τα λάθη μου”,είπε χαρακτηριστικά, όμως γρήγορα, αντιμετώπισε ώριμα τα λάθη του και διόρθωσε τη συμπεριφορά του, έχοντας δίπλα του ανθρώπους που εμπιστεύεται.
 
Παραδέχτηκε ότι αυτό που αναζητά στο άλλο του μισό είναι ”η ηρεμία, αποφασιστικότητα και όρεξη για ζωή, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που θα μας τύχουν” και αναφερόμενος στη σπουδαιότητα της φιλίας, υπογράμμισε ότι όσο μεγαλώνει, αντιλαμβάνεται ότι ”η φιλία είναι το παν στη ζωή” κι είναι ευτυχισμένος που έχει φίλους, μετρημένους έστω και στα δάχτυλα του ενός χεριού!
  
Διάβασε περισσότερα στο ”Celebrity” που κυκλοφορεί!
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε