Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Γ. Φαρμάκη: Το ταξίδι στην Αμερική που δεν πρόλαβε να κάνει!

Η σφαίρα την σταμάτησε λίγο πριν το ταξίδι που θα της άλλαζε τη ζωή…

Ένα τραγικό παιχνίδι φαίνεται πως έπαιξε η μοίρα στο γελαστό κορίτσι από το Αγρίνιο. Ο λόγος για την Γωγώ, την αδελφή της Όλγας Φαρμάκη που από τα ξημερώματα της Παρασκευής βρίσκεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου ΝΙΜΙΤΣ. Η κοπέλα που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον γνωστό επιχειρηματία και πρώην σύντροφο της αδελφής της Αλέξανδρο Αγγλούπα κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της, λίγο πριν ανοίξει τα φτερά της για να πετάξει στο εξωτερικό.
 
Η 25χρονη ηθοποιός που δειλά δειλά έχει κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής και με το ταλέντο της έχει καταφέρει να βρεθεί κοντά σε καταξιωμένους ηθοποιούς ετοιμαζόταν να φύγει για σπουδές στην Αμερική. Το τραγικό συμβάν όμως της άλλαξε τα σχέδια και την απομάκρυνε από το όνειρο ζωής που τόσο καιρό προσπαθούσε να πραγματοποιήσει.

Δες όλο το χρονικό από το τραγικό συμβάν

 
Εργατική, χαμογελαστή και πάντα αισιόδοξη, η Γωγώ δεν το έβαζε κάτω και προσπαθούσε πάντα για το καλύτερο. Αν και είχε περάσει στο ΤΕΙ Πειραιά στο τμήμα λογιστικής γρήγορα κατάλαβε ότι η Τέχνη είναι αυτή που την τραβούσε περισσότερο και γράφτηκε σε δραματική σχολή.
 
Οι πρώτοι της θεατρικοί ρόλοι ήταν με την θεατρική ομάδα του Αγρινίου, όπου είχε συμμετάσχει στις παραστάσεις “Μιας πεντάρας νιάτα”, “Ματωμένος γάμος” και “Μήδεια”. Το 2005 συμμετείχε στην κινηματογραφική ταινία του Μίνωα Νικολακάκη “το δώρο” με την Θάλεια Ματίκα και τον Γεράσιμο Γεννατά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε