Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Γ. Γαρυφάλλου στην Τατιάνα: ”Το νυφικό μου θα είναι κόκκινο με χιλιάδες Swarovski!”

Η Γωγώ μίλησε για τον μέλλοντα σύζυγό της, πώς φαντάζεται τον γάμο τους και την ζωή της σήμερα!

Το γνωστό Γωγουλίνι, ήταν σήμερα φιλοξενούμενο στην εκπομπή ”Αξίζει να το ζεις”, όπου μίλησε για τον έρωτα της ζωής της… Έναν επιχειρηματία πολυτελών αυτοκινήτων με 3… ferrari! Μάλιστα, είναι τόσο πολύ ερωτευμένη με τον μέλλοντα σύζυγό της που μπαίνοντας στο πλατώ και αφού χαιρέτησε την Τατιάνα, της είπε: ”Πάλι καλά που δεν σε είπα Νίκο”! – λόγω του αγαπημένου της! Και συνέχισε: ”Δεν παντρεύομαι αύριο, αλλά τ’ ότι ήρθε αυτός ο άνθρωπος στη ζωή μου… Αν αυτή τη στιγμή ερχόταν ένας άνθρωπος και μου έδινε ένα συμβόλαιο σε δισκογραφική, δεν το άλλαζα με τίποτα μ’ αυτό που νιώθω.”

Για το extreme χρώμα στα μαλλιά της

Υπάρχει τέτοια βαφή και μάλιστα με τη συγκεκριμένη γλίτωσα και τα μαλλιά μου. Αυτά τα νεροχρώματα, γιατί ουσιαστικά δεν είναι κανονική βαφή, στην Νέα Υόρκη είναι τα crazy χρώματα και τα trendy, που έχουν όλες οι performers. Όπως η Rihanna.. Κι επειδή εγώ παρακολουθώ την ξένη μουσική κι έχω γυρίσει περισσότερο την πορεία μου στο performing, έχω αποσυρθεί από τα μπουζούκια, είπα να έχω κι αυτή την πρωτοποριακή εμφάνιση. Αυτό το χρώμα ξεβάφει λίγο με τα λουσίματα… Η αλήθεια είναι ότι μ’ αυτό το μαλλία, με κοιτάνε όλοι στο δρόμο καλά καλά, ένας ταξιτζής μια φορά μου είπε: ”Δεν έληξε ακόμα το τριόδυο…;” (γέλια)”

Η γνωριμία της με τον Νίκο

”Είχα κάνει φωτογράφηση για ένα περιοδικό με αυτοκίνητα και λίγο μετά το περιοδικό διοργάνωσε ένα πάρτι. Στο πάρτι λοιπόν, αυτό, εγώ ήμουν guest, ήρθε κι ο Νίκος… μάλλον για να φλερτάρει, γιατί ήταν ζωηρούλης και ατακτούλης… (γέλια) Τώρα μαζεύτηκε… Με φλέρταρε, προφανός δεν είδε τρελό ενδιαφέρον από εμένα, ήταν όλη την ώρα μ’ ένα κινητό στο χέρι, δεν κάθησε να μ’ ακούσει που τραγούδησα κι έφυγε… Τώρα όμως, έχει βάλει τραγούδι μου και στο κινητό ν’ ακούγεται για όταν κάνουν κλήσεις! Τότε είχε κόκκινα μαλλιά και μέσα σε μία εβδομάδα άλλαξα 3 χρώματα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε