Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Γ. Γεωργόνη: “Θα υπάρξουν αλλαγές στη σχέση της Δάφνης με τον Νικόλα!”

Η Γεωργία Γεωργόνη που υποδύεται την “Δάφνη” στα “Μυστικά της Εδέμ” μιλά στο TLIFE για το ρόλο της, τα γυρίσματα και τις εξελίξεις που θα δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

Για το ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Τα Μυστικά της Εδέμ”, τη χημεία της με τους συμπρωταγωνιστές της και τις εξελίξεις στη σειρά μίλησε η Γεωργία Γεωργόνη στο TLIFE!

 
Η γνωστή ηθοποιός που συνεχίζει για τρίτη τηλεοπτική χρονιά στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Τα Μυστικά της Εδέμ”, λέει πως είναι πολύ χαρούμενη και αισιόδοξη για την πορεία του σήριαλ. “Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω στη σειρά. Προβλέπω πως και αυτήν τη χρονιά θα πάμε το ίδιο καλά”, λέει η γνωστή ηθοποιός.
 
Η ίδια παραδέχεται πως η συγκεκριμένη σειρά αποτελεί μεγάλο σταθμό για την καριέρα της. “Πιστεύω πως έχω μεγάλη τύχη που συμμετέχω στη σειρά και αυτό παίζει και μεγάλο ρόλο στην μετέπειτα πορεία μου.”, υπογραμμίζει και προσθέτει πως έχει καλό timing με τους συναδέλφους της και αυτό κάνει τη δουλειά τους πιο διασκεδαστική.
 
Για τα γυρίσματα της σειράς, η γνωστή ηθοποιός εξομολογείται πως διαρκούν πολλές ώρες και είναι κουραστικά, παρόλα αυτά όμως, η χημεία με τους υπόλοιπους ηθοποιόυς είναι αρκετά καλή. “Πλέον γνωριζόμαστε καλά και είμαστε πιο άνετοι και πιο “ανοιχτοί” στα γυρίσματα. Υπάρχει ένα καλό φιλικό και επαγγελματικό κλίμα που οδηγεί στην επιτυχία”, σημειώνει και προσθέτει πως πολλές φορές κάνουν πλάκα και γελάνε στα γυρίσματα κυρίως με τα σαρδάμ που κάνουν.
 
Παράλληλα, η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρει πως η απήχηση που έχει στο κοινό η “Δάφνη” που υποδύεται είναι πολύ μεγάλη. “Ο κόσμος μας θεωρεί δικούς του ανθρώπους και μας αγκαλιάζει με αγάπη. Πολλές φορές με σταματούν στο δρόμο και με ρωτούν τι κάνει το παιδί μου και άλλοα τέτοια”, λέει και συμπληρώνει: “Μου αρέσουν οι αντιδράσεις του κόσμου και χαίρομαι που αναγνωρίζεται η δουλεία μου και πιστεύω ότι οι αντιδράσεις είναι η άμεση κριτική που δέχομαι ως ηθοποιός”.
 
Όσον αφορά το ρόλο της, η ίδια λέει πως έχει πολλά κοινά στοιχεία με την “Δάφνη”. “Έχω δώσει πολλά στοιχεία του εαυτού μου στο ρόλο και έχω πάρει από αυτόν. Είμαι το ίδιο αισιόδοξη με την Δάφνη”, αναφέρει, αλλά τονίζει πως η ίδια δεν θα μπορούσε να συγχωρήσει την απιστία, όπως έκανε η ηρωίδα στη σειρά.

Παράλληλα, μας αποκαλύπτει και κάποια στοιχεία για την εξέλιξη του ρόλου της και τη σχέση της Δάφνης με τον Νικόλα. “Θα υπάρξουν αλλαγές στη σχέση της Δάφνης με τον Νικόλα. Η Δάφνη θα βγει να δουλέψει εκτός σπιτιού και αυτό θα φέρει τριβές στη σχέση τους, καθώς ο Νικόλας θα ζηλεύει ακόμη περισσότερο”, λέει η Γεωρία Γεωργόνη.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε