Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Γ. Καπουτζίδης: “Δεν αισθάνομαι σταρ!”

Ο γνωστός ηθοποιός μιλά για την τηλεόραση, την οικονομική κρίση και τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί.

Μια μοναδική συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης στο “ELLE”‘ Δεκεμβρίου. Ο γνωστός ηθοποιός-παρουσιαστής μίλησε για το “Just the two of us”, τις αρνητικές κριτικές και την οικονομική κρίση.

 
Μιλώντας αρχικά για το talent show που παρουσιάζει κάθε Κυριακή και το αν έγινε τελικά showman, ο ίδιος απαντά ως εξής: “Λέτε να έγινα showman; Πραγματικά δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό που μπορεί να με κάνει ευτυχισμένο στην τηλεόραση. Το ψάχνω ακόμη. Δεν θέλω να κάνω τίποτα άλλο. Μόνο ένα απωθημένο έχω: να περιγράψω αγώνες στίβου”.
 
Όσον αφορά τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα και το αν θα γράψει κάποιο νέο σίριαλ, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν έχει σκοπό να κάνει κάτι προς το παρόν. “Δεν θέλω να γράψω σίριαλ. Τουλάχιστον όχι πριν να κάνω κινηματογράφο. Το επόμενο “παρά πέντε” δεν θα το γράψω εγώ, αλλά ένα παιδί που θα έχει πιο ανατρεπτική και ριψοκίνδυνη γραφή από τη δική μου. Θα ζηλέψω…”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Για τις μεταμφιέσεις που έκανε στο “Twenty” και το trailer του “Just the two of us” , o Γιώργος Καπουτζίδης είπε πως πάντα του άρεσαν οι μιμήσεις και οι μεταμφιέσεις. “Με τους φίλους μου είμαι πληθωρικός. Δεν αισθάνομαι σταρ, αλλά στην παρέα μου είμαι σταρ!”, τόνισε.
 
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε