Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Γ. Καπουτζίδης:”Έχω γίνει αφεντικό του εαυτού μου”!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλάει για την επιτυχημένη καριέρα του, το Just the two of us και την άποψή του για τους τηλεκριτικούς.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλάει στο ΟΛΑ People για την επιτυχία που έχει σημειώσει τα τελευταία χρόνια: ”Γενικά είμαι πολύ χαλαρός και χαρούμενος. Δεν έχω άγχος, αισθάνομαι απελευθερωμένος σε πολλά πράγματα. Ναι! Μπορεί να περνάω μία πολύ καλή φάση στη ζωή μου, αναγνωρίζοντας βέβαια ότι όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Αλλά όσο περνάει αυτή η όμορφη περίοδος, λέω να την απολαύσω. Έχω περάσει μαύρη περίοδο. Απλώς προσπαθούσα να είμαι όσο γίνεται πιο αισιόδοξος και να μη βγάζω το άγχος μου, τη στενοχώρια ή τη πίεση προς τα έξω. Η περίοδος του Παρά Πέντε αντιπροσωπεύει σε μεγάλο ποσοστό πολλά από τα πράγματα που έχω καταφέρει στη δουλειά μου”.

Δεν θέλει να γράψει άλλο σίριαλ αλλά θέλει να κρατήσει τις δυνάμεις του για μία νέα κινηματογραφική ταινία. Όσον αφορά το Just the two of us λέει: ”Μου αρέσει πολύ αυτή η ομάδα που έχει δημιουργηθεί. Η ανομοιγενής η περίεργη. Το Just the two of us είναι μία μικρή Eurovision για μένα. Το Just είναι φτιαγμένο από τους δημιουργούς του Dancing. H Zέτα ήταν από τα πρώτα άτομα που πήρα τηλέφωνο και είπα για την πρόταση του Mega και το Just. Κι αυτή μου είπε αμέσως ναι. Όσον αφορά την κόντρα Μαριάννας και Αθηναϊς, αυτό ήταν ένα θέμα που τα κορίτσια θα μπορούσαν ωραιότατα να λύσουν μεταξύ τους”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε