Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Γ. Καραμέρος: Οικογενειακές διακοπές στη Νάξο λίγο πριν την τηλεοπτική επιστροφή!

Γ. Καραμέρος: Οικογενειακές διακοπές στη Νάξο λίγο πριν την τηλεοπτική επιστροφή!

Το TLIFE “ξετρύπωσε” τον γνωστό παρουσιαστή στο όμορφο Αιγαιοπελαγίτικο νησί…

Δουλειά και διακοπές συνδύασε αυτό το καλοκαίρι ο Γιώργος Καραμέρος με την οικογένειά του. Λίγο πριν την τηλεοπτική του επιστροφή στον Ant1 με την εκπομπή “Καλή μου Ελλάδα”, που έκανε πρεμιέρα χθες, το TLIFE “τσάκωσε” τον γνωστό παρουσιαστή στη Νάξο με την οικογένειά του.

 

Ο Γιώργος Καραμέρος βρέθηκε στο αιγαιοπελαγίτικο νησί για τα γυρίσματα της πρώτης του εκπομπής που είχε ως επίκεντρο την παρουσίαση των τοπικών προϊόντων και τα όμορφα τοπία. Στόχος της νέας εκπομπής του είναι να παρουσιάσει την παραγωγική Ελλάδα, προβάλλοντας τα προϊόντα που παράγονται σε κάθε γωνιά της χώρας και προωθώντας τον ελληνικό τουρισμού.

 

Με αφορμή, λοιπόν, τα γυρίσματα της εκπομπής, ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε μαζί με την σύζυγό του Τάνια και τα δυο παιδιά τους Έφη και Παναγιώτη στην όμορφη Νάξο. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την οικογένειά του στην παραλία την ώρα που απολάμβανε το μπάνιο της κάτω από τον λαμπερό ήλιο.

 

Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Καραμέρος έκανε τα γυρίσματα της εκπομπής, κατά τη διάρκεια των οποίων παρουσίασε την τοπική γραβιέρα, ενώ το βράδυ της Παρασκευής ήταν και ο κεντρικός παρουσιαστής της γιορτής της πατάτας.

 

Το ζευγάρι αναμένεται να μείνει στο νησί για 15 μέρες, με τον γνωστό παρουσιαστή να βάζει πλώρη για τον επόμενο προορισμό του.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε