Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Γ. Κότσιρας: Δεν έχω ξεπεράσει το διαζύγιό μου. Θα το κουβαλάω στη ζωή μου!

Ο Γιάννης Κότσιρας σε μία από τις πολύ σπάνιες συνεντεύξεις του, μιλάει για το διαζυγιό του, το τραγούδι και την πολιτική.

Ο Γιάννης Κότσιρας αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και δεν του αρέσει να δίνει συνεντεύξεις. Όταν το κάνει όμως, λέει τα πράγματα όπως έχουν, χωρίς να μασάει τα λόγια του. Έτσι λοιπόν δεν δίστασε να απαντήσει και σε προσωπικές ερωτήσεις. Όσον αφορά το διαζύγιό του λέει: ”Οφείλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Όχι, δεν το έχω ξεπεράσει. Από την άποψη της διερεύνησης. Γιατί έγινε δηλαδή όλο αυτό. Βέβαια, από την άλλη, δεν υπάρχει κάποιος λόγος να το ξεπεράσω. Με την έννοια ότι είναι ένα μάθημα που θα κουβαλάω στη ζωή μου. Εξάλλου, με τον άνθρωπο που ήμουν τότε, συνεχίζω να τον λατρεύω και να τον αγαπώ γιατί είναι η μισή μου ζωή. Διατηρούμε πάρα πολύ καλές σχέσεις”.

Είναι πολιτικοποιημένος ωστόσο αισθάνεται πως δεν ανήκει πλέον σε κανένα κόμμα. Του έχει γίνει αρκετές φορές η πρόταση να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές. Γιατί δεν δέχεται; ”Ενδιαφέρομαι για την πολιτική, αλλά πιστεύω ότι όλα γίνονται πλέον για το συμφέρον. Tρομάζω στην ιδέα ότι μπορεί τα Χριστούγεννα να δω τον κολλητό μου να έχει χάσει το σπίτι του και να κοιμάται σε παγκάκι”, απαντά στο περιοδικό ΕΓΩ!
.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό ΕΓΩ! που κυκλοφορεί.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε