Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Γ. Λιάγκας: “Οι τηλεοπτικές σεζόν δεν κερδίζονται με μια εγκυμοσύνη!”

Ο γνωστός παρουσιαστής με το καυστικό του χιούμορ μίλησε για όλους και για όλα…

Για τη φετινή σεζόν, τον ερχομό του μωρού του, τη σχέση του με την Φαίη Σκορδά και τις καυστικές κριτικές του στα πρόσωπα της showbiz μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας. Ο γνωστός παρουσιαστής που ετοιμάζεται σήμερα για τα εγκαίνια του νέου του μαγαζιού στη Βουλιαγμένη μίλησε για όλους και για όλα.

 

Για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και το συμβόλαιο με το Mega, ο Γιώργός Λιάγκας ανέφερε στη συνέντευξή του στο “Down Town”: “Με την Φαίη έχουμε συμφωνήσει προφορικά με το κανάλι μας να συνεχίσουμε για ακόμη μια χρονιά. Αυτό που συζητήσαμε με τη Φαίη είναι ότι ίσως θα πρέπει αυτή να είναι η τελευταία χρονιά στο πρωινό. Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, αλλά την παρούσα στιγμή αυτό αισθανόμαστε. Ούτε η Φαίη, ούτε εγώ θέλουμε να ταυτιστούν οι τηλεοπτικές μας πορείες. Δεν θέλουμε να γίνουμε ένα τηλεοπτικό δίδυμο εφʼ όρου ζωής”.

 

Ωστόσο, όσον αφορά εκείνη την περιβόητη φράση “κουράστηκα από το πρωινό”, ο ίδιος έσπευσε να εξηγήσει: “Η οικονομική συμφωνία με το Mega –κι αυτό το λέω για πρώτη φορά– έκλεισε σε λιγότερο από ένα λεπτό. Όλα αυτά που γράφτηκαν περί τεράστιων μειώσεων ή ότι εμείς κάνουμε παιχνιδάκια δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Γελούσαμε κι εγώ με τη Φαίη, αλλά και τα στελέχη του Mega… Το “κουράστηκα” που είπα στο ραδιόφωνο είχε να κάνει με την ταλαιπωρία που είχα περάσει εξαιτίας της επέμβασης στην οποία είχα υποβληθεί”.

 
Διάβασε στο TLIFE τι λέει για την Νάντια Μπουλέ και την Ελένη Μενεγάκη

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε