Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Γ. Λοβέρδος: “Όταν είσαι παχύσαρκος, είσαι ανάπηρος!”

Γ. Λοβέρδος: “Όταν είσαι παχύσαρκος, είσαι ανάπηρος!”

Ο γνωστός πολιτικός συντάκτης μίλησε για την τηλεόραση, τη Μενεγάκη και τη Σκορδά, τις Housewives, τον γάμο και τις επιπτώσεις της παχυσαρκίας στη ζωή του!

Ο γνωστός πολιτικός συντάκτης, Γιάννης Λοβέρδος, σε συνέντευξη που έδωσε στο ”ΕΓΩ!”, μίλησε για την παχυσαρκία και πώς έχασε 95 κιλά μέσα σ’ ένα χρόνο. Η παχυσαρκία τον είχε ”ρίξει” ψυχολογικά; Είχε αντοχές; Μπορούσε να περπατήσει;

”Όταν είσαι παχύσαρκος, το δύσκολο δεν είναι να χάσεις κιλά, αλλά να μην τα ξαναποκτήσεις. Όταν έχεις πάρα πολλά κιλά, είσαι ανάπηρος κι η ζωή σου κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή. Καταλαβαίνεις κάποια στιγμή, πως ή θα πεθάνεις ή θα ζήσεις. Εγώ αποφάσισα να ζήσω. Ελπίζω να τα καταφέρω μέχρι τέλους. Δεν μπορούσα να περπατήσω, δεν ήθελα καν να βγαίνω από το σπίτι. Δεν άντεχα να κάνω άλλα πράγματα, ούτε καν να κοιμηθώ τα βράδια. Είχα άπνοιες. Είναι μια εφιαλτική κατάσταση. Σε επηρέαζει και ψυχολογικά αυτή η κατάσταση. Ρίχνει την αυτοπεποίθησή σου.”

Ο Γιάννης Λοβέρδος, δήλωσε ακόμη, ότι ποτέ δεν έχει κάνει χειρουργική επέμβαση, ούτε καν για να καταπολεμήσει την παχυσαρκία. Έκανε μόνο δίαιτα κι όπως είπε, υπάρχουν κάποια ”κόλπα”, όπως το να μην τρώμε έξω, που μπορούν όλοι να εφαρμόσουν, προκειμένου να αδυνατίσουν.

Είναι 18 χρόνια παντρεμένος. Ποιο είναι το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο; ”Ο γάμος δεν έχει σχέση με το πάθος ή τον έρωτα, αλλά με την συντροφικότητα, τα κοινά σχέδια και το δεσμό που αναπτύσσεται μέσα στο ζευγάρι. Εμπιστεύομαι την γυναίκα μου περισσότερο από τον εαυτό μου. Αυτό τα λέει όλα. Η Μυρτώ μου έχει μάθει να αναγνωρίζω περισσότερο τον εαυτό μου.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε