Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Γ. Λούκας: ”Όταν άκουσα το τραγούδι είχα ταραχθεί τόσο πολύ, γιατί σκεφτόμουν τον Μητροπάνο!”

Διάβασε τις σημερινές δηλώσεις του, γύρω από τα σχόλια κάποιων για το τραγούδι του.

Ο Γιώρκας Λούκας σήμερα, ”φιλοξενήθηκε” σε δύο εκπομπές και μίλησε για τη Eurovision και το τραγούδι του ”Watch My Dance!” ‘‘Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ακόμα δεν έχω καταλάβει το τι έχει γίνει. Δεν έχω ακούσει όσα λέγονται. Έχω πάρει μία συμβουλή από έναν πολύ δικό μου άνθρωπο την οποία ακολουθώ. Μου είπε λοιπόν, για μία βδομάδα να μην ανοίξω την τηλεόραση και να μη διαβάσω στο Ίντερνετ τι λένε για μένα. Αισθάνθηκα πολύ όμορφα όσο ήμουν στη σκηνή κι έδωσα όσα είχα στην ψυχή μου, κι αυτό μετράει νομίζω!”, είπε χαρακτηριστικά ο Λούκας, που θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision στην Γερμανία.

Σχετικά με την παρουσίαση του ”Watch My Dance”, στη σκηνή της Eurovision, ανέφερε: ”Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην εταιρεία μου, αλλά και στους ανθρώπους οι οποίοι είναι πίσω από το τραγούδι μου. Υπόσχομαι πως στη Γερμανία θα παρουσιαστεί κάτι διαφορετικό και πως θα περαστεί 100% το μήνυμα του τραγουδιού”.

Τέλος, στην εκπομπή της Ελεονώρας, παραδέχτηκε πως, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του έκανε λάθη, τα οποία κατάλαβε εκείνη τη στιγμή. ”Ήμουν πολύ φορτισμένος, κι έκανα κυρίως κάποια τονικά λάθη κατά κύριο λόγο, αλλά αυτό πέρασε. Ήταν η πρώτη κρυάδα που έπρεπε να περάσω για να φτάσω στη Eurovision!”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε