Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 29 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Γ. Μαζωνάκης: “Δεν απαρνήθηκα από το παρελθόν μου το σεξ και τα ναρκωτικά!”

Γ. Μαζωνάκης: “Δεν απαρνήθηκα από το παρελθόν μου το σεξ και τα ναρκωτικά!”
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 15.09.2011 | 12:37

tlife

Ο γνωστός τραγουδιστής σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη...

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη όπου μίλησε για όλους και για όλα έδωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε χωρίς ταμπού στην κατάθλιψη, το σεξ, τα ναρκωτικά και το γάμο.
 
“Δεν ντρέπομαι να πω ότι έχω περάσει από δυνατές φάσεις, όπως η κατάθλιψη, οι οποίες με έφεραν σε ένα σημείο που μπόρεσα να δω τον εαυτό μου ξεκάθαρα. Να δω ότι ο Μαζωνάκης ήταν πολύ πιο μπροστά από τον Γιώργο και να φέρω το θέμα σε μια ισορροπία. Να ευχαριστήσω τον Γιώργο, να τον χαϊδέψω, να τον περιποιηθώ, να τον αγαπήσω, να τον αγκαλιάσω. Αυτό ήταν το βασικό θέμα που με είχε οδηγήσει στην κατάθλιψη: η εγκατάλειψη της προσωπικής μου ζωής”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής στο περιοδικό “People”.
 
Όσον αφορά το σεξ και τα ναρκωτικά, ο Γιώργος Μαζωνάκης παραδέχτηκε ότι δεν τα έχει απαρνηθεί από το παρελθόν του. “Δεν απαρνήθηκα από το παρελθόν μου ούτε το sex, ούτε τα drugs, ούτε το rock n’ roll. Αλλά όλα αυτά κάποια στιγμή που έπρεπε να κάτσω να δω πώς θέλω να ζω. Κι εφόσον με ένοιαζε να πιάσω επαφή με τον εαυτό μου, οτιδήποτε παρεμβαλλόταν ανάμεσα στην ανάγκη μου να με γνωρίσω και μένα και με αποπροσανατόλιζε έπρεπε να το πετάξω. Και αυτό έκανα”.

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο