Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Γ. Μπέζος: ”Με τη ζωή που κάνω αισθάνομαι billionaire, όχι απλά πλούσιος!”

Ο ηθοποιός μίλησε για τα τηλεοπτικά προϊόντα, την κόρη του και την κριτική καλλιτεχνών σε συναδέλφους!

Ο Γιάννης Μπέζος, που πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση ”Η γυνή να φοβείται τον άνδρα”, σε συνέντευξη που έδωσε στο πειοδικό ”Down Town”, αρχικά δήλωσε ότι επέλεξε ένα λιγότερο σύγχρονο έργο, γιατί ”δεν έχει μανία με το νέο και το καινούργιο. Τον ενδιαφέρει το τι είναι καλό κι αυτό που ακουμπάει ακόμη και τις μικρότερες ηλικίες. Μάλιστα, από τη στιγμή που οι έφηβοι θεατές ξέρουν κάθε ατάκα απ’ εξω, δείχνει πως τελικά είναι ένα έργο νεότητας.”

Η κόρη του, Ηρώ, είναι κι αυτή ηθοποιός, κάτι που δεν τον φοβίζει καθόλου, αλλά τον χαροποιεί!

Σε σχετική τοποθέτηση του δημοσιογράφου, ότι τώρα, σε περίοδο κρίσης, οι τέχνες ανθίζουν γιατί ο κόσμος συσπειρώνεται γύρω από το θέατρο και το σινεμά, ο ηθοποιός απάντησε πως ”βλέπει να γίνεται συσπείρωση γύρω από τις ταβέρνες! Οι Έλληνες, τόνισε, αγαπάμε να βρισκόμαστε γύρω από ένα τραπέζι, πάνω από ένα ποτήρι κρασί και μερικά πιάτα κι ας μην πεινάμε!”

Σύντομα θα τον δούμε στην μικρή οθόνη  να υποδύεται τον Δρ. Μάρτιν, ένα ρόλο που θα προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα και θα αποκτήσει διαφορετικό όνομα. Επιπλέον, σημείωσε ότι οι ξένες σειρές που προσαρμόζονται στην Ελλάδα, δεν βλάπτουν το κοινό. ”Οι κακογουστιές το βλάπτουν. Το ότι κάναμε 30 παραγωγές που έβγαιναν στον αέρα προχειροστημένες και ανέμπνευστες, δεν ήταν μια φούσκα που μας έφερε εδώ που βρισκόμαστε σήμερα; Αυτή ήταν η μεγάλη κρίση της τηλεόρασης και όχι αυτή που ζούμε σήμερα”, ανέφερε και συνέχισε:

Διάβασε περισσότερα στο ”Down Town” που κυκλοφορεί! 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε