Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Γ. Ντούρος: “Η Ρούλα Κορομηλά μου έμαθε πολλά”

Ο πρώην παίκτης του Greek Idol, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, για την Ρούλα Κορομηλά αλλά και για τα όνειρα του.

Ο πρώην παίκτης του Greek Idol σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, για την Ρούλα Κορομηλά αλλά και για τα όνειρα του.

”Τα παιδικά μου χρόνια ήταν υπέροχα. Για αυτό και σε γενικές γραμμές είμαι καλά. Τα μετεφηβικά χρόνια, εφόσον διάλεξα τον μοναχικό δρόμο, είχαν δυσκολίες. Δική μου επιλογή ήταν όμως. Δεν κλαίγομαι λοιπόν.  Εμένα οι δυσκολίες μου κάνουν πολύ καλό. Με πεισμώνουν προς τον στόχο και τα όνειρα που είχα από παιδί. Πάντα πιστός σε αυτόν το δρόμο. Και μάλιστα χωρίς επιστροφή”, είπε.

Για το αν δέχθηκε κάποια βοήθεια από τη Ρούλα Κορομηλά αλλά και από μέλη της κριτικής επιτροπής, ώστε να χτίσει σωστά την εικόνα ενός νέου καλλιτέχνη, ο ίδιος απάντησε τα εξής: ”Προς το παρόν δεν έχω δεχθεί καμία βοήθεια, ούτε κι έχω ζητήσει. Μου αρκεί η βοήθεια της Ρούλας Κορομηλά, μέσα στο παιχνίδι, που μου έμαθε πολλά από την εμπειρία της. Και βέβαια, η βοήθεια του καθενός από την επιτροπή ήταν καταλυτική κατά τη διάρκεια των ζωντανών εκπομπών. Ήταν αρκετά σημαντικές από τη μεριά του καθενός χωρίς φανφάρες και ”γλειψίματα”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε