Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Γ.Παπαμιχαήλ: “Θα προσβάλω την διαθήκη του πατέρα μου”

Ο γιος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ θα διεκδικήσει έπειτα από μιά σειρά αντιδικιών την περιουσία του πατέρα του.

Όλα ξεκίνησαν το 2004 όταν λίγο καιρό μετά το θάνατο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ηθοποιού αποκαλύφθηκε ότι ο γνωστός ηθοποιός είχε αποκλήρωσει τον μοναχογιό του. Οι σχέσεις πατέρα και γιου δεν ήταν οι καλύτερες και το άνοιγμα της διαθήκης έδωσε την επιβεβαίωση.

Τώρα, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στρέφεται εναντίον των κληρονόμων του η οποία σύμφωνα με τον ίδιο έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφαση της αποκλήρωσής του. “Σίγουρα κάποια άτομα επηρέασαν τότε τον πατέρα μου με τη διαθήκη. Με αγαπούσε πολύ ο πατέρας μου. Είχαν προσκολληθεί και έλεγαν λόγια, επηρεάζοντας την απόφασή του”, υποστηρίζει ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real. 

Ο  δικηγόρος του Γ. Αγιοστρατίτης μάλιστα  έχει πάρει εντολή να καταθέσει αγωγή ακυρότητας της διαθήκης μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Πράγμα που θα εντείνει την κόντρα του με τους υπόλοιπους κληρονόμους, οι οποίοι φυσικά αρνούνται τις κατηγορίες.

“Δεν υπήρχε καμία επιρροή. Όλα έγιναν με την ελεύθερη βούληση του εκλιπόντος” υποστηρίζουν. Η ξαδέρφη του  Έλενα Παπαμιχαήλ του έχει δώσει περιθώριο 15 ημερών, ώστε να ανακαλέσει τα όσα δημόσια έχει πει εναντίον της, διαφορετικά θα καταθέσει αγωγή.

“Εγώ να ζητήσω δημόσια συγγνώμη; Εγώ θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω με τον δικηγόρο μου. Δεν θα ανακαλέσω τίποτα. Αυτά που έχω πει ισχύουν”, δηλώνει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε