Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Γ. Πάριος: “Μπορεί να πίστεψα ότι ερωτεύτηκα πολλές φορές, αλλά τελικά ήταν μια το πολύ δυο!”

Ο τραγουδιστής του έρωτα αποκάλυψε πόσες φορές έχει ερωτευτεί αληθινά…

Μια ξεχωριστή εξομολόγηση έκανε ο Γιάννης Πάριος, όπου μίλησε για τον έρωτα και τις φορές που έχει διαπιστώσει ότι ερωτεύτηκε πραγματικά. Ο μεγάλος Έλληνας ερμηνευτής αναφέρθηκε στις φιλανθρωπικού χαρακτήρα συναυλίες που δίνει στο Μέγαρο Μουσικής, αλλά και την κατάσταση που έχει φθάσει σήμερα η χώρα μας.

 

“Ο κύκλος του έρωτα στο δικό μας ανθρώπινο πλαίσιο κάποια στιγμή κλείνει και τελειώνει… Ο έρωτας είναι ένα ανεξέλεγκτο συναίσθημα που προκαλεί ένταση, πάθος και μεγάλο ενθουσιασμό. Ή που μπορεί να είναι μόνο ενθουσιασμός και όχι αληθινός έρωτας… Στη δική μου τη ζωή, μπορεί να πίστεψα ότι ερωτεύτηκα πολλές φορές, αλλά τελικά διαπίστωσα πως ήταν μία το πολύ δυο φορές!”, δήλωσε σε συνέντευξή του στο “Glam”.

 

Μιλώντας για τις συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής δήλωσε: “Αυτές οι συναυλίες δεν είναι μια παρένθεση στην κρίση, αλλά μια θετική προτροπή προς την αλήθεια και την αγάπη. Μέσα από το ερωτικό τραγούδι, θυμίζουμε πως δεν υπάρχει κάτι ωραιότερο στη διάρκεια της ζωής από την ανθρώπινη σχέση, τη συντροφικότητα, την αγάπη και τον έρωτα”.

Διάβασε στο TLIFE όλα όσα αποκάλυψε για τον έρωτα

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε