Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Γ. Πετράκος στο TLIFE για την απιστία: Δεν μετανιώνω για τίποτα! Όταν θέλω κάτι, το κάνω!

Δες φωτογραφίες και βίντεο!

Συναντήσαμε τον Γρηγόρη Πετράκο και τον Νίκο Μίχα, στο Opera Galla στο Αιγάλεω και χάρη στις μοναδικές τους ερμηνείες περάσαμε μια αξέχαστη βραδιά. Παρά το γεγονός ότι ήταν καθημερινή και η ημέρα που ακολουθούσε, μία ακόμα εργάσιμη, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Opera Galla για να διασκεδάσει, να χορέψει, να ερωτευτεί και να ταξιδέψει με τις ερμηνείες των δύο καλλιτεχνών.

Το αχτύπητο δίδυμο, με τρελό κέφι, αστείρευτη ενέργεια και χωρίς να σταματά λεπτό να κάνει πλάκες, άφησε το δικό του μουσικό στίγμα, με ένα άκρως ξεσηκωτικό πρόγραμμα κι έγινε μια παρέα με τους θαμώνες, προσφέροντάς τους μία μοναδική μουσική βραδιά. Το TLIFE σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και video για να πάρεις κι εσύ μια γεύση!

Επιπλέον, μιλήσαμε με τον έναν από τους δύο πρωταγωνιστές της βραδιάς, τον Γρηγόρη και στη συνέντευξη που ακολουθεί, μπορείς να μάθεις τα επόμενα επαγγλεματικά του βήματα, τη νέα συνεργασία του – έκπληξη με γνωστή τραγουδίστρια, όλες του τις απόψεις γύρω από τον έρωτα, τον γάμο, την απιστία, καθώς και άλλα πολλά!

Διάβασε όλη τη συνέντευξη του Γρηγόρη Πετράκου και δες βίντεο και φωτογραφίες από την Unplugged εμφάνισή του στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε