Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Γ. Σαμπάνης: “Δεν αρραβωνιάστηκα με την Πατρίτσια”

Ο νεαρός τραουδιστής μίλησε για τις φήμες που τον θέλουν να έχει αρραβωνιαστεί με την Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, τη σχέση τους, και τη μουσική.

Στις φήμες που τον θέλουν να έχει αρραβωνιαστεί την Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη απάντησε ο Γιώργος Σαμπάνης σε συνέντευξη που έδωσε στο “10 με 1 μαζί”. Ο νεαρός τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή και μίλησε για τη σχέση του με την Πατρίτσια και την αγάπη για τη μουσική.

Για τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν οτι αρραβωνιάστηκε με την Πατρίτσια, ο ίδιος είπε το εξής: “Αν αρραβωνιάστηκα… άλλη ερώτηση. Δεν αρραβωνιάστηκα με την Πατρίτσια. Ποιος σκέφτηκε ότι έγινε σε ουζερί; Δεν ισχύει και αυτό για το ουζερί ήταν κάπως άσχημο”.
 
Όσον αφορά τη σχέση του με τη δημοσιότητα στα προσωπικά του ζητήματα, ο ίδιος δήλωσε πως δεν είναι πολύ συνηθισμένος. “Δεν είμαστε πολύ συνηθισμένοι σε αυτό το στυλ, θα συνηθίσουμε. Δεν έχω κάποιο παράπονο αλλά είναι δύσκολο… Το επάγγελμά μας μας αναγκάζει να δεχόμαστε ότι ο κόσμος δείχνει παραπάνω ενδιαφέρον για τα προσωπικά μας. Δεν ξέρω πως να το εκφράσω. Απλώς, δεν μου είχε ξανατύχει και δεν ήξερα πώς να ανταποκριθώ, πώς να είμαι…”, ανέφερε ο Γιώργος Σαμπάνης.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε