Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Γ. Σκιαδαρέσης στο Μίλα: “Υπολογίζω και εγώ, όπως όλοι, και το τελευταίο ευρώ”

Για την καινούρια επιτυχημένη σειρά του Μega βασιλιάδες, την οικογένειά του και το πόσο τον έχει επηρεάσει η κρίση μίλησε ο ηθοποιός.

Για την καινούρια επιτυχημένη σειρά του Μega βασιλιάδες, την οικογένειά του και το πόσο τον έχει επηρεάσει η κρίση μίλησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στο “Μίλα”.

 

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει το σήριαλ που πρωταγωνιστεί, και τα δικά του συναισθήματα: “Ομολογώ ότι πίστευα ότι θα πάει καλά αλλά τόσο καλά δεν το περίμενα. Γιατί είναι δύσκολες εποχές, αλλά φαίνεται αυτό ακριβώς λειτούργησε υπέρ της σειράς. Δεν υπάρχει και ιδιαίτερος ανταγωνισμός είναι λίγες οι σειρές, και ο κόσμος είχε καιρό χωρίς φρέσκια τηλεοπτική παραγωγή. Τα νούμερα είναι εξαιρετικά καλά”.

 

Παράλληλα, αποκάλυψε πόσο επηρέασε η κρίση το χώρο της δουλειάς του και τον ίδιο: “Άλλαξε η ζωή μου, όπως έχει αλλάξει και σε όλους τους ανθρώπους. Δεν ζούσα ποτέ σπάταλα η με ιδιαίτερη πολυτέλεια απλώς θεωρούσα ότι θα μπορούσα να τα βγάλω πέρα αξιοπρεπώς χωρίς να κάνω ιδιαίτερες παραχωρήσεις και ότι θα μπορέσω να βοηθήσω και τα παιδιά μου… Αυτό και μόνο το άγχος σε αναγκάζει να προσαρμόσεις αρκετά πράγματα, σαφώς έχω περιορίσει στο ελάχιστο τα έξοδα όπως όλοι, τα όχι μου σε δουλειές έχουν γίνει πιο ελαστικά δεν είναι όπως ήταν παλιότερα. Συν τώρα που έχω να σπουδάσω τρία παιδιά, αναγκαστικά βάζεις λίγο νερό στο κρασί σου.”

 
Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε