Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 22 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Γ. Στάνκογλου: “Έχω μάθει να ζω με πολύ λίγα χρήματα!”

Γ. Στάνκογλου: “Έχω μάθει να ζω με πολύ λίγα χρήματα!”
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 21.03.2011 | 11:20

tlife

Ο πρωταγωνιστής από το “Νησί” μιλά για την επιτυχία της σειράς, τις αντιδράσεις του κόσμου και το ενδεχόμενο να φύγει για την Αμερική.

O Γιάννης Στάνκογλου, που υποδύεται τον πλούσιο κτηματία, Ανδρέα Βανδουλάκη στην επιτυχημένη σειρά του Μega, “Το Νησί” μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά, την αναγνωρισιμότητα και το επάγγελμα του ηθοποιού. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην οικογένειά του και δήλωσε πως αν υπήρχε δυνατότητα θα επέστρεφε στην Αμερική που έζησε για κάποιο διάστημα.
 
Μιλώντας για τη συμμετοχή του στο “Νησί” και το πόσο άλλαξε αυτό τη ζωή του, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε στο "Έθνος": “Καθόλου εκτός από το ότι έζησα περισσότερο στην Κρήτη, λόγω των γυρισμάτων και απέκτησα καινούριους φίλους εκεί. Στο μυαλό μου έχω πολλές όμορφες φρέσκιες εικόνες”.
 
Όσον αφορά την επιτυχία και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των Μέσων Ενημέρωσης για τον ίδιο, ο Γιάννης Στάνκογλου δήλωσε: “Δεν συμβαίνει συχνά στην τηλεόραση, να υπάρχει feedback από την ίδια τη δουλειά. Δεν στέκομαι όμως, σε αυτά. Προσπαθώ όσο μπορώ να κλείνομαι στο καβούκι μου και να παίρνω δύναμη για τις επόμενες δουλειές” και πρόσθεσε: “Ο κόσμος με αντιμετωπίζει θετικά. Όσοι με πλησιάζουν δεν εκδηλώνουν ακραιές συμπεριφορές. Δείχνουν θαυμασμό και στα μάτια τους βλέπω σεβασμό”.
 

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο